search

Sminkborstar & Penslar

Vi har ett stort utbud av sminkborstar för alla behov och önskemål du än kan tänkas ha. Allt från rougeborstar till eyelinerborstar, från puderborstar till ögonbrynsborstar - vi har sminkborstar för alla användningsområden, i olika storlekar, färger och material! Oavsett om du är ute efter endast en separat sminkborste, eller ett härligt sminkborst-set så har vi det du söker.

Hur tar jag hand om mina borstar på bästa sätt?
För att hålla smuts och bakterier borta från sina borstar är det viktigt att tvätta dem ofta. Tvätta helst dina borstar minst en gång i veckan, men gärna mer. Om du inte tvättar sminkborstarna regelbundet kan användningen av dem enkelt ge dig finnar och oren hy, så ta dig tiden och tvätta dem ordentligt!

  • Syntetisk borst: Vid användning av borstar i syntetiskt material är det bästa sättet att rengöra dem med ljummet vatten och diskmedel.
  • Äkta hår: Använder du sminkborstar med äkta hår ska du tvätta dem på samma sätt som du tvättar ditt egna hår, med schampo och lite balsam.

Oavsett material på dina sminkborstar, tvätta dem med omsorg och skölj dem noga tills vattnet är klart. Efter att ha klämt bort överflödigt vatten och sett till så stråna på borsten ligger åt rätt håll, lägg borstarna på ett plant underlag, gärna på en handduk och låt dem självtorka. Se gärna till så att själva borsten inte ligger mot något, utan torkar fritt i luften. Om du använder en makeup-svamp för att applicera exempelvis foundation eller annan makeup, var noga med att tvätta dem efter (helst) varje användning, då de drar åt sig mer bakterier och smuts än borstar. Den allra bästa rengöringen för dina sminkborstar är självklart att använda en passande penselvård, men har du kanske lite bråttom är ovanstående tips perfekta hemmakurer för dina borstar.

916 produkter

Baking

Concealer

Make Up Store Cover All Mix Gift Set
485 kr (Värde 605 kr)
bdellium Tools Green Bambu Base Kit
310 kr (Värde 364 kr)
Håkansson The Brush No 8
Eye shadow & Concealer brush
223 kr 319 kr
Håkansson The Brush No 9
Eye shadow & Concealer brush
249 kr 355 kr
Håkansson The Brush No 6
Concealer & Lip brush
146 kr 209 kr
Borstar & Penslar