search

Boss Bottled EdT

Boss Bottled EdT
Från:
449 kr
Välj variant först

                  Boss Bottled EdT
 • 30 ml

449 kr

                  Boss Bottled EdT
 • 50 ml

539 kr

                  Boss Bottled EdT
 • 100 ml

820 kr

                  Boss Bottled EdT
 • 200 ml

1 025 kr
Tipsa en vän
BOSS Hugo Boss skiljer sig från de lätta, akvatiska 90-talsdofterna. En fräsch och fruktig toppnot av citrus och äpple följs av en varm och sensuell hjärt- och basnot av geranium, ädla tränoter och vetiver. Doften andas självsäkerhet och framhäver de… Läs mer här

Boss Bottled EdT

BOSS Hugo Boss skiljer sig från de lätta, akvatiska 90-talsdofterna. En fräsch och fruktig toppnot av citrus och äpple följs av en varm och sensuell hjärt- och basnot av geranium, ädla tränoter och vetiver. Doften andas självsäkerhet och framhäver den sensuella och emotionella sidan av den manliga karaktären.

Namnet? BOSS Hugo Boss. Helt enkelt. Inga krusiduller. Förpackningen är stilsäker - en elegant studie i minimalism. "Less is more"-filosofin går igen i flaskans enkelhet. Stilren, elegant och diskret - precis som BOSS Hugo Boss mode.

Doftnoter

Toppnoter

Äpple & Citrusfrukter.

Hjärtnoter

Geranium, Kanel & Kryddnejlika.

Basnoter

Sandelträ, Vetiver, Cederträ, Olivträ, Amberliknande & Muskliknande noter.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Boss Bottled EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En gammal favorit
2018-09-27 av: Fanny F (ålder: 25-34)
Denna killparfym påminner mycket om sen ungdom, gillade den skarpt. Den väcker gamla minnen och är rund och fräsch i doften. En lättare doft med en hint av tyngd.
Rekommenderas till: Alla