search

BOSS by HUGO BOSS – parfym för dam och herr

BOSS by HUGO BOSS är ett modehus med anor från 1920 som främst är känt för sina klassiska kostymer. De säljer även flertalet exklusiva och goda parfymer till både honom och henne. Med hjälp av sina erfarna parfymörer tar de fram dofter med det lilla extra!

Damparfym

En populär parfym är Boss The Scent for Her EdP som är en lyxig doft som öppnar upp med söt persika och frisk freesia som landar i mjuka, varma kakaonoter.

Upptäck den fantastiska Boss Pour Femme-serien med tidlösa och moderna kvinnliga dofter. Som Boss Pour Femme Ma Vie EdP som öppnar upp med friska noter av blodapelsin och svarta vinbär som landar i ljuv jasmindoft. Boss Jour Pour Femme EdP, en frisk, lätt och fin vardagsdoft med härliga grapefrukt- och limenoter. Boss Nuit Pour Femme EdP är lite som "den lilla svarta" i doftväg, en varm, sensuell och kvinnlig parfym som passar extra bra kvällstid eller till fest.

Två tidlösa doftfavoriter är Boss Femme EdP och Boss Orange EdT, klassiska parfymer som har funnits i BOSS's doftsortiment länge. Boss Femme EdP är en blommig lite orientalisk doft medan Boss Orange EdT är en orientalisk och träig doft – båda väldigt feminina dofter.

Herrparfym

Boss Bottled for Him EdT är en given klassiker i doftsortimentet för herrar. En frisk och fräsch parfym som passar alla! Boss Bottled Intense EdP är för dig som vill ha en mer intensiv variant av originalet. Du har även Boss Bottled Night EdT som är en djupare och aningens blommig maskulin doft, och Boss Bottled Sport EdT som är en sportig citrusdoft. Den senaste parfymen är den varma och kryddiga Boss The Scent for Him EdT.

Se även BOSS doftkollektion HUGO by HUGO BOSS.

BOSS – ett modehus

Förutom det klassiska affärsmodet BOSS Black så har modehuset idag även linjerna BOSS Green – fritidskläder, BOSS Selection – det skräddarsydda modet, samt BOSS Orange – modern och lyxig "casual chic" med spännande och hemliga detaljer. Idag säljer modehuset även skor, väskor, glasögon och, ja – parfym! Vill du veta mer om Hugo Boss? Vänligen besök deras officiella hemsida.

  47 produkter
  Boss The Scent EdT Gift Set
  640 kr (Värde 915 kr)
  Boss The Scent EdT Deluxe Gift Set
  840 kr (Värde 1 200 kr)
  Boss Jour Pour Femme EdP Wrapped
  452 kr 645 kr (Värde 750 kr)
  Boss Bottled EdT
  Från: 399 kr
  Boss Orange Woman EdP
  369 kr 510 kr
  Boss The Scent EdT
  Från: 639 kr
  Boss Femme EdP
  Från: 459 kr
  Boss Ma Vie EdP Gift Set
  560 kr (Värde 750 kr)
  Boss Nuit Pour Femme Gift Box
  560 kr (Värde 865 kr)
  Boss Orange Woman EdT
  Medelbetyg: 4,5/5 (2 recensioner)
  Från: 435 kr
  1