search

Boss Ma Vie Intense EdP

Boss Ma Vie Intense EdP
Från:
539 kr
Välj variant först

                  Boss Ma Vie Intense EdP
 • 30 ml

539 kr

                  Boss Ma Vie Intense EdP
 • 50 ml

675 kr

                  Boss Ma Vie Intense EdP
 • 75 ml

945 kr
Tipsa en vän
Boss Ma Vie Intense EdP är en fräsch och fyllig doft som kombinerar noter från upplyftande kaktusblomma, subtilt blommiga rosenknoppar och intensivt cederträ. Ma Vie fångar essensen av "the BOSS woman"; feminin, stark och självständig! Läs mer här

Boss Ma Vie Intense EdP

Boss Ma Vie Intense EdP är en fräsch och fyllig doft som kombinerar noter från upplyftande kaktusblomma, subtilt blommiga rosenknoppar och intensivt cederträ. Ma Vie fångar essensen av "the BOSS woman"; feminin, stark och självständig!

Toppnoten av kaktusblomma fångar den uppfriskande fräschören hos denna härdiga ökenväxt. Kaktusen är känd för sin osedvanliga livsglädje, och dess doft framkallar en sprudlande och upplyftande känsla som inspirerar BOSS-kvinnan att leva livet fullt ut och njuta av varje stund.

Hjärtnoten består av en intensiv och välkomponerad blombukett av rosa freesia och kronblad av jasmin i kombination med skira rosenknoppar.

Den varma basen av cederträ och ambra förstärks av eleganta och sensuella noter av vanilj. Det ger en boost av självsäker kvinnlighet och inspirerar BOSS-kvinnan att ta en paus och njuta av en stund för sig själv.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Boss Ma Vie Intense EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar
2017-08-22 av: Tina
Att en doft kan få en att vilja stanna upp och bara vilja känna mer av den... Feminin doft som verkligen alla bör ha hos sig. Doften känns från långt håll och är absolut värd pengarna. Älskar den!!
Rekommenderas till: OTROLIG
5/5Stannar upp
2017-07-01 av: Camilla H
Denna doften får en att stanna upp och njuta lite mer av livet.