search

Boss The Scent EdT

Boss The Scent EdT
Från:
585 kr
Välj variant först

                  Boss The Scent EdT
 • 50 ml

585 kr

                  Boss The Scent EdT
 • 100 ml

825 kr
Tipsa en vän
Boss The Scent EdT öppnar upp med kryddig fräschör av ingefära, som sedan övergår i ett elegant hjärta av lavendel och söt afrikansk maninkafrukt. Doften landar sedan i en varm, rökig bas av läder. Läs mer här

Boss The Scent EdT

Boss The Scent EdT öppnar upp med kryddig fräschör av ingefära, som sedan övergår i ett elegant hjärta av lavendel och söt afrikansk maninkafrukt. Doften landar sedan i en varm, rökig bas av läder.

Maninkafrukten växer överallt i Afrika, och frukten som fallit ned från träden används för dess afrodisiaka egenskaper. Den doftar likt jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad.

 • Lanserad 2015.
Toppnoter

Ingefära.

Hjärtnoter

Maninkafrukt & Lavendel.

Basnoter

Läder.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Boss The Scent EdT

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Den för kvinnor är bättre
2017-06-27 av: Millah
Trodde att denna skulle vara jättebra till honom men jag tycker denna doftar för tråkigt. The scent for her är mycket bättre.