search

Boss The Scent For Her Private Accord EdP

Boss The Scent For Her Private Accord EdP SBA logo
Från:
595 kr
Välj variant först

                  30 ml Boss The Scent For Her Private Accord EdP
 • 30 ml

595 kr

                  50 ml Boss The Scent For Her Private Accord EdP
 • 50 ml

795 kr

                  100 ml Boss The Scent For Her Private Accord EdP
 • 100 ml

1 199 kr
Tipsa en vän
Boss The Scent For Her Private Accord EdP öppnar med friskhet från söt mandarin och fängslande osmanthusblomma som berikar den oemotståndligt charmiga och mörka lockelsen av kakao absolute och sensuell rostad tonka. Denna orientaliska gourmand-doft ä… Läs mer här

Boss The Scent For Her Private Accord EdP

Boss The Scent For Her Private Accord EdP öppnar med friskhet från söt mandarin och fängslande osmanthusblomma som berikar den oemotståndligt charmiga och mörka lockelsen av kakao absolute och sensuell rostad tonka. Denna orientaliska gourmand-doft är full av sensualitet och självsäkerhet.

Private Accord-dofterna för honom och henne tar förförelse till ytterligare en ny nivå. De är en afrodisisk twist av originaldofterna The Scent For Her EdP och The Scent EdT, baserade på en förförisk bas av kakao absolute.

 • Lanserad: 2018
 • Baserad på kakao absolute
 • Orientalisk gourmand
 • Förförande och mjuk

Toppnoter

Mandarin

Hjärtnoter

Osmanthus & kaffe

Basnoter

Kakao & tonkaböna

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Damdoft över 600 kr!
"En distinkt och intressant doft med tydlig och unik karaktär. Här är parfymen som passar dig som vill känna dig sofistikerad och snygg från tidigt till sent!"

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Boss The Scent For Her Private Accord EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Doften med allt!
2019-02-08 av: Emma A
Älskar The Scent dofterna, och denna gör mig inte besviken. Något fylligare och djupare doft än originalet men oooh så fin! Älskar också att min man och jag kan bära "samma doft" <3