search

Boss The Scent Intense For Him EdP

SBA Boss The Scent Intense For Him EdP
SBA Boss The Scent Intense For Him EdPBoss The Scent Intense EdP
Från:
675 kr
Välj variant först

                  50 ml Boss The Scent Intense EdP
 • 50 ml

675 kr

                  100 ml Boss The Scent Intense EdP
 • 100 ml

875 kr
Tipsa en vän
The Scent Intense for Him EdP bygger på den globala succédoften Boss The Scent EdT från 2015, och utgör nästa kapitel i denna förförelsehistoria, där doftens intensifierade kraft talar till alla sinnen på en ny nivå med förhöjda afrodisiakum. Läs mer här

Boss The Scent Intense For Him EdP

The Scent Intense for Him EdP bygger på den globala succédoften Boss The Scent EdT från 2015, och utgör nästa kapitel i denna förförelsehistoria, där doftens intensifierade kraft talar till alla sinnen på en ny nivå med förhöjda afrodisiakum.

Det som skiljer denna nya intensiva version från originaldoften är att man i The Scent Intense har tillförd varma doftnoter av kardemumma och vanilj för en ännu mer oemotståndlig doft. Tillsammans med kardemumman öppnar doften upp med kryddiga noter av ingefära. De övergår mjukt i ett utsökt hjärta av maninkafrukt som gradvis utvecklas sig till maximal effekt, medan det nya inslaget av vanilj i basen kompletterar de fylliga lädernoterna för att ytterligare förstärka doftens magnetiska attraktionskraft.

 • Lanserad: 2017
Toppnoter

Ingefära & kardemumma

Hjärtnoter

Maninkafrukt & lavendel

Basnoter

Läder, vanilj & tränoter

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Boss The Scent Intense For Him EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5wow!!! en ny favorit!
2019-07-04 av: Lina S
Det här måste vara en av det bästa inverteringarna jag gjort när jag bestämde mig för att ge den till min kille! WOW! Det är något med den som bara andas sexighet och mystik - och den är bara sååå god! Och ett stort plus är att det kan gå timmar och han luktar lika gott som när han tog på sig den!!! Ett hett tips (:
5/5bäst...
2018-03-02 av: Noelle
köpte den varm doften till min man i jul som blev hans favorit och jag tycker att den är ljuvlig,varm och sitter hela dagen.
5/5Favorit!
2018-02-13 av: Emma A (ålder: 25-34)
En ljuvlig doft med mycket karaktär och som sitter länge. Kommer ge den till killen till alla hjärtans dag! Finns inget lyxigare än att få en fin doft.
Rekommenderas till: Till en karriärs man!
5/5WOW!!!
2018-02-12 av: Fanny N (ålder: 25-34)
Helt fantastisk doft.
Jag älskar originaldoften och detta är en intensivare doft. Det är en manlig doft som är oemotståndlig. Jag gav den till min kille i julklapp och han älskar också den!!!
Rekommenderas till: Män som vill ha en förförisk och manlig doft!! WOW!