Ariana Grande Parfym

Ariana Grande parfym

Ariana Grande är som många säkert känner till en mycket populär sångerska och Ariana Grande parfym är en väldigt eftertraktad present för de flesta unga tjejer. På Ariana Grande Instagram kan du bekanta dig med artisten, om du inte redan är en följare. Hos Eleven är vi stolta över att kunna erbjuda Arianas fräscha parfymer i vårt utbud. Välj din egen Ariana-favorit i vårt fina utbud av dofter!

Köp Ariana Grande parfym billigt på eleven.se

Kände du till att Ariana Grande skådespelerska också? Ariana är bara 26 år gammal, men har redan hunnit medverka i många filmer och ett tiotal serier, förutom att producera massor av hits. Ariana är född och uppvuxen i Florida, och har vunnit många priser, bland annat två Billboard Music Awards och en Grammy Award. Hos Eleven kan du köpa Ariana Grande parfym billigt!

Ariana Grande musikalartist

Det var som Ariana Grande musikalartist som hon inledde sin karriär på Broadway, i musikalen "13". Som Ariana Grande musikalartist spelar hon där en tonåring som tvingas flytta bort från sin hemstad New York, ut till en liten småstad i Indiana. Efter det inleddes en skådespelarkarriär där hon fick spela i flera välkända TV-serier, och så småningom fick hon även spela in soundtracken till musiken från serierna.

Eleven har ett stort urval av Ariana Grande parfym

Hos oss på Eleven hittar du ett välsorterat urval av det bästa från Ariana Grande parfym. Ariana Grande ARI är en mycket speciell och personlig doft för Ariana eftersom Ari är det smeknamn som hon har fått av sina vänner. ARI motsvarar Arianas egen personlighet - varm, generös och feminin. Parfymen var hennes första, men långt ifrån hennes sista.

Ariana Grande Cloud - lätt som ett moln

Den senaste doften från Ariana Grande är Cloud, som kom under 2019. Cloud är en mycket fruktig och blommig doft, som lägger sig som ett flyktigt moln över bäraren. Doften har en viss tyngd i basen genom mysk- och tränoter, men det mildras av lugnande toppnoter som lavendel, bergamott och päron. Ariana har en tanke bakom varje ny parfym som hon tar fram och hon vill att de tydligt ska särskilja sig från varandra. Botanisera i vårt utbud av Ariana Grande parfym och hitta din egen favorit!

Ariana Grande Body Mist

Ariana Grande har tagit fram flera olika Body Mist, något som passar bra om du inte gillar tunga dofter, utan bara vill ha en lätt fläkt av en doft, som du dessutom kan spraya på flera gånger om dagen. Hos oss på Eleven hittar du Ariana Grande Sweet Like Candy Body Mist och Ari Body Mist.

Thank U for the Music Ariana Grande

Doften Thank U Next har blivit en lika stor sensation som låten med samma namn! I denna doft har Ariana släppt loss sin lekfullhet med all kraft och låtit päron blandas med hallon, kokos och rosor. Med denna doft vill Ariana påminna oss om att leva livet fullt ut med dina vänner vid din sida. Thank U, Next handlar om att gå ut och ta för dig av livet!

Ariana Grande är vegan

För mer än sex år sedan blev Ariana Grande vegan. Det var ett stort steg i hennes liv, men helt i linje med hennes ständiga uppmaning till sig själv och andra att stå upp för det du tror på. Gör som Ariana, visa vem du är med en härlig och fräsch doft från en inspirerande ung tjej!

Filtrera