Atlas Naturals

100% naturlig och ekologisk hudvård direkt från Atlasbergen. Atlas Naturals är specialiserade på ekologisk hudvård baserad på två exklusiva och dyrbara kallpressade vegetabiliska oljor: arganolja och kaktusfikon-olja som båda har skyddande, antioxidativa, anti-aging, mjukgörande och återfuktande egenskaper.

Skönhetshemligheter som noga bevaratas av Marockos kvinnor och överförts från generation till generation sedan urminnes tider, delas nu med kvinnor världen över. Atlas Naturals: en serie med spännande 100% naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter som vuxit fram ur ett nära samarbete med ett kvinnokooperativ i en liten bergsby i södra Marocko.

Kvinnokooperativen i regionen styr bevarandet av arganskogarna, samt planteringen av nya träd. Kooperativen bidrar till att kvinnorna får inkomst, utbildning och därigenom en högre social status i samhället.

Produkterna är milda och skonsamma mot huden och miljön. De innehåller inga syntetiska konserveringsmedel, färgämnen eller parfymer, och de är självklart inte testade på djur. Atlas Naturals är även certifierade av Ecocert.

Filtrera