bkr

Alla vet vi att det är viktigt att dricka mycket vatten varje dag, både för vår hälsa men också för vår hy. Vatten gör vår hy fräsch, återfuktad och hjälper den bekämpa fria radikaler och föroreningar som vi utsätts för dagligen.bkr water bottle är svaret på det mesta, du behöver inte längre köpa dyra och miljöfarliga plastflaskor som du kastar efter en gång utan nu kan du ta med dig din vattenflaska överallt i en snygg och rolig förpackning.

bkr blandar snyggt med nödvändigt

bkr vattenflaskor skapades 2011 av två vänner som älskar parisisk streetstyle, design och minimalism, transparens och roliga accessoarer. bkr vattenflaskor har en signaturmun som är liten och en silikonkrage runt sig som gör det både bekvämt, snyggt, färgglatt och roligt att dricka dina 8 glas vatten per dag! Du kan ta med din bkr till gymmet i träningsväskan eller till ditt möte för att liva upp stämningen. Drick vatten för att må bra och drick vatten för att du måste men drick också vatten för att det är snyggt och en kul accessoar till din outfit.Du kan välja mellan stilrena flaskor i dova färger eller djärva flaskor med spikes, ett kul sätt att pigga upp dagen på! bkr vattenflaskor kommer med ett plasthandtag på korken för bästa komfort och användning.

bkr's vattenflaskor ska vara enkla, vackra och älskade. De har kommit att bli både en "chic" accessoar och en klassisk favorit världen över!

Filtrera