Clarisonic

Året var 2001 och den första Clarisonic-borsten lanserades på den amerikanska marknaden. Sedan dess har denna rengöringsborste blivit en av USA's mest populära hudvårdsprodukter - vilket är ganska enkelt att förstå, då det sägs att du rengör din hud upp till 6 gånger mer effektivt jämfört med manuell rengöring.

Clarisonic använder en patenterad sonic-rengöringsteknologi där borsthuvudet svänger ca. 300 gånger per sekund och ger din hud den optimala rengöringen. Det leder, enligt utsago, bland annat till att din hud bättre kan absorbera dina kommande vårdande ansiktsprodukter, som en fuktcreme eller ett serum. Clarisonic rengöringsborste finns i flera varianter och med flera borsthuvuden så att du enkelt ska kunna välja den som passar dig bäst. Med din Clarisonic rengöringsborste, tillsammans med någon av Clarisonics rengöringar kan du uppnå en fantastiskt ren känsla, din hud kommer att tacka dig!

Hur väljer jag vilken Clarisonic rengöringsborste som passar mig?

Clarisonic System Mia2 - denna rengöringsborste är kompakt, resvänlig och enkel att använda. Den passar dessutom känslig hy.

Clarisonic System Smart Profile - har en ny smart teknologi, Smart Microship-teknologi, som ger en effektiv rengöring för ansikte, kropp samt fötter.

Filtrera