Cremorlab

Cremorlabs innovativa hudvårdsserie är baserad på ett berömt patenterat termalvatten de själva kallar för T.E.N., som står för Thermal water therapy, Eco-energy and Natural nourishment. Detta specialla termalvatten innehåller en ovanligt hög koncentration av mineraler som har en återfuktande och återhämtande verkan på huden.

Vattnet kommer ifrån långt under jordskorpan, närmare bestämt 1100 m under havsytan, vid den lilla byn Geumjin i Gangwon-provinsen i Sydkorea. Hemligheten bakom termalvattnets egenskaper är dess sällsynta sammansättning mineraler i sin renaste form som är resultatet av en naturlig reningsprocess som pågått under flera miljoner år. Kliniska studier gjorda av flera av landets främsta hudkliniker har bevisat termalvattnets förmåga att förbättra olika typer av hudproblem och främja en i allmänhet hälsosam hud.

Cremorlab är Sydkoreas första och hittills enda termalvatten-baserade hudvårdslinje och resultatet av ett forskningsprojekt som bedrivits av det framstående forskningsinstitutet The Catholic Medical Center of Korea och som till stor del finansierats av den koreanska staten.