Doll Face

Med inspiration från ett elegant retro-Hollywood kommer Doll Face; ett högpresterande märke med målinriktade produkter för glamorösa resultat värdiga en filmstjärna. Hos Doll Face ligger fokuset på att upplevelsen ska vara positiv och stärkande, där produkterna är en reflektion av skönhet, lyx och glamour snarare än att man lägger vikt vid hudproblem och medicin. Varje produkt kombinerar det bästa från natur och forskning med märkets egna super-effektiva kombinationer av kraftfulla aktiva ingredienser som rengör, återfuktar, skyddar, förfinar och ger lyster till din hud.

Alla formulas är noggrant- och ansvarsfullt utvecklade utan några potentiella skadliga ingredienser, man har också valt att hellre använda sig av naturliga alternativ där det varit möjligt. Hit tillhör även att man i den mån det går använder Fair Trade-ingredienser, återvinningsbara material samt att man aldrig testar på djur. Alla produkter kommer i fina förpackningar för att gå hand i hand med deras härliga, boostande innehåll.

Nyckelingredienser

Här nedan hittar du några av de större komponenter som i olika kombinationer och mängd går att finna i Doll Face's produkter:

  • Buritifrukt-olja - Bland urbefolkningen i Brasilien är Burititrädet så gott som helgat för dess livsuppehållande näringsämnen. Här finns mängder av betakaroten, essentiella fettsyror så som olje-, palmitin- och linolinsyra samt A- och C-vitamin som främjar en förbättrad elasticitet samtidigt som de skyddar huden mot fria radikaler och förebygger rodnad.

  • Fröolja från superbär! - En kraftfull blandning av antioxidanter och naturliga oljor från tranbär, röda hallon och vinbär.

  • Super FruitActiv Complex - Doll Face's patentskyddande blandning av naturliga fruktenzymer och AHA-syror som varsamt exfolierar huden, stimulerar cellförnyelsen och reducerar ojämnheter i hudtonen. Även här finns mängder med skyddande antioxidanter som även återfuktar och verkar vårdande på en känslig hud.

  • Matrixyl Synthe'6 - Detta är den nya generationen polypeptid-komplex som hjälper till att reducera synlighet av fina linjer och rynkor.

  • Lumiskin - En patenterad lystergivande ingrediens som reducerar- och förebygger ojämn hudton.

  • Havtorn - Ett naturligt extrakt rikt på antioxidanterna A- och E-vitamin som skyddar mot fria radikaler och därigenom förebygger förtida åldrande.

  • Pilbarksextrakt - en BHA-syra (naturlig form av AHA-syra) som verkar djuprengörande.

Filtrera