Ed Hardy

Don Ed Hardy är mest känd som den moderna tatuerarkonstens gudfader. Han är världsberömd för sin teknik och förtrollande bildkonst. Ed Hardy kombinerar amerikanska och japanska ikoner med surf- och motorcykelmotiv, detta blir tillsammans ett fascinerande experiment i bildspråk.

Vem är Christian Audigier?

Hans logotype har synts på diverse kändisar ett par år nu. Men vem är egentligen den "galna och excentriska fransmannen", även kallad Le Vif (den snabbe). På två år har han lyckats att ta modeindustrin med storm och numera är Ed Hardy ett hushållsnamn.

Ed Hardy har blivit kungen av designade t-shirts och "trucker-kepsar". Han började sin designerbana med ett samarbete med Von Dutch och det dröjde inte länge innan man såg kändisar i New York, LA, Paris bärandes hans design. Hans designsamarbete med Von Dutch varade i 3 år innan Christian Audigier bestämde sig för att starta ett eget företag när han fick de exklusiva rättigheterna till tatueringskonstnärens Don Ed Hardys verk. Han skapar här ett lika lyckat koncept och några av hans första klienter var Britney Spears, Paris Hilton, Madonna och Justin Timberlake som sågs bära hans design.

Filtrera