Fjellström

Malin Fjellström har alltid triggats av utmaningar och med en bakgrund som makeup-artist och inköpare har hon nu tagit sig an sin största utmaning hittills - makeup-märket Fjellström. Sortimentet består av fräscha basfärger samt en lekfull färgskala för ögon, kinder och läppar. Fjellström är till för alla kvinnor som vill känna sig vackra, kvinnliga och feminina.

Produkter har fått speciella namn utifrån det alviska "språket" som symboliserar det mystiska och härligt nordiska.

Historia

Malin Fjellström har alltid triggats av utmaningar. Med en bakgrund som make-up artist och inköpare har hon nu tagit sig an sin största utmaning hittills - makeupmärket Fjellström.

Idén föddes 2009 när hon själv letade efter mineral make-up och inte hittade något som stämde överens med hennes krav. Hon tog istället saken i egna händer och insåg snabbt bristen på ett svenskt mineralsminkmärke på marknaden. Malin ville bidra med något nytt, fräscht och exklusivt. Till sin hjälp har hon kollegan och vännen Lillis Hemmingsson med en lång erfarenhet som internationell make-up artist.

Ambition är att erbjuda högkvalitativ make up där kvalitén är A & O. Sortimentet består av fräscha basfärger samt en lekfull färgskala för ögon, kinder och läppar. Målet är att varje kvinna ska hitta en produkt i kollektionen som hon med stolthet bär med sig i väskan och necessären. Med en passion för perfektion, mode och skönhet återspeglas det i produkterna. Fjellström är till för alla kvinnor som vill känna sig vackra, kvinnliga och feminina.

Varje månad släpps en ny look som är inspirerad av den kvinnliga skönheten. Lillis tar fram allt från fräscha neutrala looker, till det mer färgstarka. Något för allas ögon! Produkter har fått speciella namn utifrån det alviska "språket" som symboliserar det mystiska och härligt nordiska.

Filtrera