GlamGlow

Här är produkten för att göra huden omedelbart kamera-redo, förfina porer, reducera synligheten av skavanker och fina linjer, och samtidigt boosta strålande lyster!

År 2010 skapade makarna Glenn & Shannon Dellimore GLAMGLOW exklusivt för skådespelare och deras make-up artister på Hollywood Studios. En enda produkt, en porsammandragande lermask blev snart till flera i ett välövervägt sortiment baserat på en efterfråga i parets egen vänkrets av skådespelare verksamma i Hollywoods film - och kändisvärld.

Det som startade som ett litet familjeföretag med en enda produkt exklusivt framtagen för Hollywood Studios är idag ett erkänt skönhetsmärke världen över. Sedan 2011, när GLAMGLOW först gjordes tillgängligt för återförsäljare, distribueras nu produkterna till exklusiva butiker, span, hotell, flyg - och färjebolag i 86 länder världen över.

Upplev kittlande, exfolierande och mångsidiga lerbaserade produkter som verkar för att rengöra, jämna ut fina linjer och mjuka upp hudens struktur för att ge en omedelbart kamera-redo look och en över tid utslätande effekt vid regelbunden användning. Baserade på vulkanisk pimpsten med unika molekyl-egenskaper som pulveriserats verkar formuleringarna för att ge huden en behaglig, kontrollerat exfolierande effekt som hjälper till att avlägsna döda hudceller och samtidigt mjukgöra och förse huden med strålande lyster.

Testa någon av GLAMGLOW's effektiva ansiktsmasker, rengöringar eller anti-ageverkande ansiktskrämer och upplev ett omedelbart resultat!

Filtrera