Gossip Girl

Gossip Girl, Warner Brother's prisbelönade TV-serie, är ett modernt fenomen som visas i närmre 200 länder över hela världen. Serien kretsar kring nästa generation av Manhattans elit, societet och unga fashionistas. Vi får följa deras jetset-livsstil och involveras i de ständiga maktkamperna där stora och små hemligheter avslöjas på löpande band.

I centrum av serien finns Gossip Girl-bloggen som används som ett redskap bland intrigerna och kärleksaffärerna. Spotted! skriver den hemliga bloggerskan varje gång hon uppmärksammar något utöver det vanliga, och avslutar sedan varje inlägg med de klassiska orden You know you love me... XOXO.

Huvudpersonerna i serien spelas av Hollywood-stjärnorna Blake Lively och Leighton Meester, vars stil i både serien och off camera sätter trenderna för unga kvinnor över hela världen. Serien visar vad som är hett just nu, med fokus på en flärdfull och världsvan livsstil.

I samma anda introduceras nu Gossip Girl-dofterna som i symbios med "The Gossip Girl-lifestyle" fångar själen hos dagens ambitiösa och priviligierade unga kvinnor med smak för lyxiga produkter och varumärken. Alltid uppdaterade, aldrig bortglömda...

Filtrera