Le Mini Macaron

Möt varumärket som tar gel-naglar till en helt annan nivå - Le Mini Macaron! Le Mini Macarons vision är att alla ska ha möjlighet till perfekta gel-naglar hemma eller på resan, med snabbt och hållbart resultat. Därför utvecklade de Le Mini Macaron - kit som innehåller allt du behöver för att själv kunna göra en perfekt gelmanikyr oavsett vart du befinner dig.

Le Mini Macaron tycker att gelmanikyr ska vara kul och enkelt, och då många är väldigt upptagna i dagens samhälle och alltid på språng vill de erbjuda dig ett enkelt sätt att fixa perfekt naglar. För snygga naglar bör vara det sista du ska behöva oroa dig över!

Fördelen med gel-naglar är ju givetvis att du får ett intensivt, glansfullt resultat som håller i flera veckor men nackdelen kan ofta vara priset. På nagelsalong kan en gelmanikyr bli dyr och det behövs en hel massa produkter för att fixa manikyren. Men Le Mini Macaron gör det hela mycket enklare, och till ett mycket bättre pris!

Le Mini Macarons kit innehåller en liten LED-lampa med USB-kabel och strömförsörjning som får plats med en nagel i taget. Du får även med en flaska gellack i samma nyans som lampan, nagelbandsskrapa, mini-nagelfil, 10 st removerpads och en bruksanvisning. Detta är allt du behöver för perfekta gelnaglar på ett kick!

Filtrera