Let Me Skin

Let Me Skin är ett koreanskt hudvårdsmärke som grundats av skönhetsexperter. Varumärket grundades av en kosmetolog som ville garantera kvalitativ hudvård för alla sina kunder. För att uppnå detta är Let Me Skin-produkterna utrustade med välkomponerade, aktiva och kompletta ingredienser.

Let Me Skin är särskilt kända för sina "modeling"masker som tas fram på ett helt nytt sätt. Maskens pulver blandas med vätskan med hjälp av en speciell mekanism, vilket innebär att inget pulver går förlorat. Därför är Let Me Skin-masker perfekta att använda hemma och ändå lika effektiva som att göra det på en skönhetssalong. År 2016 vann Let Me Skins ansiktsmasker "Korean Satisfaction Award" på en kosmetik-gala.

Let Me Skin är mest kända för sina modeling-masker som är framtagna på ett helt nytt sätt. Pulvret i masken blandas ihop med vätskan med hjälp av en speciell mekanism, vilket gör att inget pulver går till spillo. Därför är Let Me Skin maskerna perfekta att använda hemma, samtidigt som de är lika effektiva som på salong.

Filtrera