Maria Nila Heal

Maria Nila Head and Hair Heal

Maria Nilas Heal serie är en stor kundfavorit som ömt vårdar torrt hår och irriterad hårbotten. Head & Hair Heal är en otroligt vårdande serie som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad hårproduktion.

Maria Nila Head and Hair Heal


Maria Nilas Heal serie är en stor kundfavorit som ömt vårdar torrt hår och irriterad hårbotten. Head & Hair Heal är en otroligt vårdande serie som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Produkterna arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad hårproduktion. De innehåller även Oleanolic Acid som verkar förebyggande mot håravfall. Produkterna ur Maria Nilas Head and Hair Heal serie har en mjukgörande effekt på håret och är snäll mot din hårbotten. Som allt annat ur Maria Nilas sortiment är Head and Hair Heal serien cruelty free och 100% vegansk. 


Hos Eleven hittar du Maria Nila Head and Hair Heal schampo, balsam och hårmask ur den uppskattade Heal serien. Vi erbjuder även Maria Nila Heal duo som är perfekt att underhålla håret med mellan frisörbesöken! Som vanligt har Eleven alltid fri frakt och snabba leveranser.


Maria Nila Head and Hair Heal Schampoo


Maria Nila head and hair heal schampo är ett lugnande hårväxtstimulerande schampo som på ett skonsamt sätt rengör både hår och hårbotten. Produkten är vegansk och fri från sulfater och parabener.  Med hjälp av Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt förhindras mjäll och andra hårbottenproblem. Maria Nila Schampo hjälper till att vårda torrt hår och är anpassat för dagligt bruk. Maria Nila schampo innehåller även Color Guard Complex som skyddar och upprätthåller färgen på färgbehandlat hår. Head and hair heal schampot motverkar håravfall och rengör på djupet utan att orsaka torrhet eller irritation.


Maria Nila Head and Hair Heal Balsam


Maria Nila head and hair heal balsam är ett lugnande och vårdande balsam som stimulerar hårväxt och motverkar håravfall. Produkten är vegansk, fri från sulfater och parabener och är producerad i Sverige.  Maria Nila head and hair heal balsam vårdar topparna samtidigt som den ökar blodcirkulationen i hårbotten. Maria Nilas balsam vårdar hår samt hårbotten och är anpassat för dagligt bruk. Med hjälp av Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt reduceras och förhindras mjäll och andra hårbottenproblem. Vitamin E, Apigenin och aminosyrorna i balsamet stimulerar även hårsäckarna och kan ge ökad hårproduktion. Resultatet blir ett mjukt och lent hår fullt av glans som är lätt att reda ut efter användning.


Maria Nila Heal Duo


En ljuvlig duo för torrt hår bestående av Maria Nila schampo och balsam! Duon består av ett head and hair heal schampo och ett balsam i stor storlek med hela 1000 ml per flaska. Maria Nila heal duo hjälper till att vårda torrt hår och reducera samt förebygga mjäll. Produkterna är veganska, paraben och sulfatfria och produceras i Sverige. Maria Nila head and hair heal duon är lugnande och vårdande produkter som stimulerar hårväxt och motverkar håravfall. Duon både rengör på djupet utan att orsaka torrhet eller irritation och vårdar topparna samtidigt som den ökar blodcirkulationen i hårbotten. Någonting som kan leda till ökad hårproduktion. Maria Nila heal duo schampo och balsam är anpassade för dagligt bruk och resultatet blir ett fantastiskt mjukt och lent hår fullt av glans som är lätt att reda ut efter användning.


Maria Nila Head and Hair Heal Masque


Med Maria Nila head and hair masque får ditt hår en intensiv och vårdande behandling. Hårmasken arbetar antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna genom Vitamin E, Apigenin och aminosyror, vilket kan ge ökad hårproduktion. De innehåller även Oleanolic Acid som verkar förebyggande mot håravfall.  Head and hair heal masque hjälper även den till med att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Maria Nilas hårmask ger ett underbart lyster, har en mjukgörande effekt på håret och är snäll mot din hårbotten. Inpackning applicerar du i nytvättat hår och hårbotten och låter verka i 5-10 minuter. Skölj ur och avsluta behandlingen med ett balsam, gärna Maria Nila Heal Conditioner. För bästa resultat bör hair heal masque användas 1-2 gånger i veckan och sedan efter behov. Produkten är 100% vegansk, innehåller inte sulfater och parabener och är producerad i sverige. Hair heal masque från Maria Nila innehåller också Color Guard Complex som hjälper till att skydda och bevara färgen på färgbehandlat hår.  Head and hair heal masque Innehåller Vitamin E, Apigenin och aminosyror som stimulerar hårsäckarna och är en fantastiskt komplement till ditt head and heal shampoo och balsam!