Rock by Sweden Åsitas

2009 STARTADES ROCK BY SWEDEN ÅSITAS AV SMYCKESDESIGNERN ÅSITAS, TV-STJÄRNAN LAILA BAGGE & PR-KVINNAN LILI ASSEFA.

Laila Bagge har genom sin medverkan som jurymedlem i tv-programmet Idol, finalist i Let's Dance och sitt eget tv-program Made in Sweden blivit ett mycket känt ansikte och namn för svenska folket. Hon har fått stor förfrågan både från media men framför allt sin publik över hela Sverige var hon köper sina smycken. Särkilt stor efterfrågan har Laila fått då hon burit smycken designade av Åsitas med dödskallar på.

Genom sin medverkan i Idol och Let's Dance lärde Laila känna den framgångsrika pr-kvinnan Lili Assefa. De upptäckte då ett gemensamt intresse för smycken och kläder och en dröm om att få göra sina egna smycken tog fart. Laila Bagge tog med sina idéer till Åsitas med förfrågan att skapa en "rockigare" smyckeslinje och därmed skapades Rock by Sweden Åsitas.

Åsitas har under många år gjort stor succé med sina glamorösa smycken. Hennes smycken har synts i flera tv-program så som Idol, Let's Dance och Melodifestivalen.

Smyckena är bijouterier och bör behandlas varsamt, de är tillverkade av brons med en yta av rodium och de glimrande stenarna är Swarovski-kristaller.

Se även Gear by RBS!

Filtrera