Skin79

Skin79 är ett sydkoreanskt hudvårdsmärke och har blivit ett av de ledande på K-beauty-marknaden idag. Märket har tagit världen med storm tack vare sin stora katalog av innovativa och avancerade produkter, det har bland annat fått stor internationell uppmärksamhet för sina prisvinnande BB-creams som finns i varianter utvecklade för alla hudtyper, tillstånd och åldrar. Om du inte är ute efter att testa just en BB-cream (vilket vi definitivt tycker att du borde för de är helt makalösa) så erbjuder Skin79 en uppsjö av spännande hudvårdsprodukter där du kan hitta mängder av varianter på s.k. "Sheet masks" med olika effekt och exotiska formulas (vissa är t.o.m dekorerade med motiv!), varför inte testa något nytt och införskaffa en ansiktsmask med partiklar av äkta guld och snigelslem i? Eller kanske prova på en uppfriskande fuktmist berikad med mineralvatten från en fjärran ö utanför Sydkorea, hos Skin79 hittar du all tänkbar hudvård du inte ens visste att du behövde.

Ett genomgående tema för just K-beauty och där Skin79 inte är ett undantag, är att de flesta av produkterna har en utjämnande och uppljusande effekt på huden utöver produktens grundfokus som kan vara något annat. Detta bidrar till att alla produkter ger ett väldigt fräscht och klart resultat, och som blir lite av en extra bonus trots att man kanske valt en produkt som jobbar mot t.ex orenheter. Många av produkterna man lämnar kvar på huden (t.ex BB-creams & primers) innehåller också ett högt solskydd just för att bibehålla en jämn och fräsch hudton och reducera risken för pigmentbildning.

I alla Skin79's produkter har man valt att ta tillvara på aktiva naturliga ingredienser och boostat dem med avancerad teknologi för att få fram bästa möjliga potens. Resultatet har du här; innovativa och roliga hudvårdsprodukter för alla behov och med de allra senaste och trendiga ingredienserna som vi i västvärlden knapp har hunnit hört talas om.

Ta steget in i en ny dimension av hudvård med Skin79!