Transderma

Upplev hudvård utöver det vanliga med Transderma®; organiska ansiktsserum, uppfunna i Sverige och baserade på svenska, naturliga och rena ingredienser. Transderma® erbjuder högkvalitativa, resultatinriktade serum som gör underverk för din hud! Just resultatinriktat samt aktiva ingredienser är ledord i vart och vartannat märke idag när hudvårdsdjungeln är större än någonsin, men det speciella med just Transderma@ är att man hittat ett unikt transportsystem för att slussa ner de aktiva ingredienserna djupt ner i huden, och just därför innehåller varje serum väldigt sparsamt med ingredienser men som ändå ger maximalt med effekt, istället för att man har en produkt full med diverse ämnen som ändå bara slutar med att de håller sig till hudens översta lager och aldrig gör jobbet där det verkligen behövs.

Bakom märket står Dr. Alvin Ronlán på ProBios Laboratories som har över tre årtiondes forskning i bagaget kring vitaminers- och anti-oxidanters effekt på vår hud och dess vitalitet, och utvecklade tillsammans med internationella hudvårdsexperten Graziella Ronlán det som idag är Transderma®, och minst sagt revolutionerande hudvård.

Transderma@ har tagit fram fem stycken kraftfulla serum anpassade för olika hudtillstånd och behov. Näst intill alla går att använda även om man har känslig hud, de kan kombineras med varandra på olika sätt och med din övriga hudvård. Alla serum är ekologiska med ett fåtal utvalda aktiva naturliga ingredienser för bästa, mest effektiva resultat, och de är alla fria från vatten, parfym, olja, färgämnen, konserveringsmedel samt alkohol.

Varför har man då valt att endast ta fram serum och inte någon kräm? Jo, i vanliga återfuktande krämer är vatten den största komponenten och som tar upp mellan 60-90% av innehållet. För att kunna stabilisera lipiderna som är just en återfuktares viktigaste beståndsdel behöver man addera emulgeringsmedel av något slag, och för att förebygga mikrobiell tillväxt (t.ex jäst och svamp) behöver man också lägga till konserveringsmedel. Varken vatten, emulgeringsmedel eller konserveringsmedel fyller någon funktion för själva huden utan endast för produkten i sig, vilket lämnar ytterst lite utrymme kvar i produkten att fylla med faktiskt verksamma ämnen som kan göra skillnad.