Wet n Wild

Trendsättande sminkprodukter, ett imponerande utbud av nyanser och fantastiska priser! Wet n Wild är den självklara skönhetsdestinationen för alla kvinnor - oavsett ålder, etnisitet, och hudfärg. Vem du än är och var du än befinner dig i livet så har wet n wild en produkt för dig!

Wet n Wild lanserades 1979 i Brookly New York och är idag baserat i Los Angeles, Kalifornien. Varumärket är en favorit bland makeupartister, vilket gör en Wet n Wild eyeliner, ett läppstift, nagellack eller en läppenna till ett vanligt inslag på tv - eller filminspelningar. Inte konstigt att man i Wet n Wild's trogna fanskara hittar hollywoodcelebriteter som Jessica Biel, Rachel Bilson, Meryl Streep, Paris Hilton, Solange Knowles, Claire Danes och många, många fler.

Och vissa produkter sticker ut mer än andra; Wet n Wild's 666 lip liner är en kultprodukt som hyllas av makeupartister och kändisar tack vare sin förmåga att matcha alla hudfärger, och en annan storsäljare är den svarta kajalpennan som säljs i ett exemplar var 20:e sekund - alltså 3 i minuten och 1,5 miljoner exemplar varje år!

Wet n Wild förnyar sig konstant med nya produktsläpp varje år - allt för att få miljontals människor världen över att känna sig som sitt mest vackra och självsäkra jag varje dag!

Filtrera