search

Braun
Series 7 Shaver 720s-6

Braun Series 7 Shaver 720s-6
Braun Series 7 Shaver 720s-6Braun Series 7 Shaver 720s-6
Tipsa en vän
Braun Series 7 720s har världens mest intelligenta Sonic-teknologi med 10.000 mikrovibrationer och läser av ditt ansikte och anpassar sig till tätheten av ditt skägg för en grundlig rakning. Series 7-rakapparaten anpassar motoreffekten till densitete… Läs mer här

Braun Series 7 Shaver 720s-6

Braun Series 7 720s har världens mest intelligenta Sonic-teknologi med 10.000 mikrovibrationer och läser av ditt ansikte och anpassar sig till tätheten av ditt skägg för en grundlig rakning. Series 7-rakapparaten anpassar motoreffekten till densiteten av ditt skägg för att ge den mest grundliga och bekväma rakning någonsin från Braun.

Patenterad ActiveLift™ fångar platt liggande hår i problemområden. Brauns unika kombination av svängbart rakhuvud och flytande folier säkerställer maximal anpassningsförmåga av ansiktet för en mer effektiv, nära rakning. Har även OptiFoil™ som är den mest avancerade folien från Braun. Dess unika geometri med ergonomiskt stora hål gör det möjligt att fånga mer hår och skär av dem djupare än någonsin tidigare. Denna har även en precisionstrimmer för en mer nära rakning.

Series 7 är den enda rakapparaten från Braun med 3 olika rakningslägen: Extra känsligt, normalt och intensivt för de olika ansiktsområdena - för en anpassningsbar rakning som är optimal för ditt skägg och din hud.

Specifikationer:
  • Uppladdningsbar (1 timmes laddning ger 50 min användning).
  • Sladd/sladdfri användning.
  • Förvaringsväska.
  • Braun 60 dagars köp och prova-garanti.
  • 2 års garanti.

Köp & Prova

Braun erbjuder 60 dagars Köp & Prova-garanti på denna produkt. Är du inte nöjd med produkten kan du inom 60 dagar returnera den till Braun och få pengarna tillbaka. Läs mer här....

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Braun Series 7 Shaver 720s-6

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller