search

Brazilian Peel

Brazilian Peel
Brazilian PeelBrazilian PeelBrazilian PeelBefore After / Front FaceBefore After
Tipsa en vän
Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk. Den innehåller glykolsyra som är utvunnen från naturliga sockerrör och Acai, en naturlig antioxidant fr… Läs mer här

Brazilian Peel

Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk. Den innehåller glykolsyra som är utvunnen från naturliga sockerrör och Acai, en naturlig antioxidant från Amazonas regnskog. Hela 30 % glykolsyra, vilket är fem gånger starkare än andra produkter på marknaden. Därför ger Brazilian Peel dig fördelar du annars bara kan uppnå på hudvårdskliniker.

Formulan är framtagen i samband med dermatologer, med en unik och patenterad formula som hjälper till att minimera solskador, hyperpigmentering, torra fläckar, fina linjer och rynkor samt ger dig slätare och fastare hy, förbättrad lyster och därmed ett mer ungdomligt utseende.

  • Minst 70 % av deltagarna upplevde sin hud slätare och mjukare.
  • Minst 70 % av deltagarna visade förbättrad lyster i ansiktet.
  • Minst 70 % av deltagarna fann deras hud fastare och jämnare.
  • 100 % av deltagarna hade förbättrad lyster/hudton i minst ett område av ansiktet, baserat på utvärderingar från dermatologer.
  • Fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter och färgämnen, petrokemi, ftalater, GMO & triclosan.

Kontrollera alltid eventuell överkänslighet genom att testa produkten på en mindre hudyta innan du börjar behandlingen och använd alltid solskydd i minst sju dagar efter behandling. Läs genom bruksanvisningen noggrant innan du påbörjar behandling.

Innehåll: 4 x 4 ml (En månads användning)

Användning

Applicera en behandling per vecka på torr och ren hy.

Rengör ditt ansikte, hals och dekolletage för att avlägsna orenheter och förbereda huden för peelingen. Klappa huden torr. Fördela innehållet från en Brazilian Peel-spruta i handen och blanda med två fingrar tills du känner en värmande känsla. Applicera ett tunt lager av produkten mot ansiktet genom att börja längst upp i pannan och arbeta ner på båda sidorna av ansiktet och näsan (undvik området runt ögonen). Applicera på hals och dekolletage med nedåtgående rörelser. Undvik att få peelingen i ögonen och näsborrarna.

Vänta i tio minuter. Du kan känna åtstramning i huden när produkten verkar, och du kan känna lite stickningar. Om du känner obehag när som helst, skölj ansiktet med kallt vatten. Annars, skölj efter tio minuter med kallt vatten tills hela peelingen är borta. Följ med fuktighetskräm och en solkräm.

Observera
  • Applicera solskydd efter användning, i minst sju dagar och undvik solen.
  • Använd inte med andra peeling-produkter, receptbelagda retinoider, antibiotika eller steroider.
  • Använd inte Brazilian Peel i samband med slipning, flagning eller skrubbar.
  • Använd inte på hud med aktiv irritation, öppna sår, brännskador eller andra skador.
  • För män: För bästa resultat, använd innan rakning, inte efter.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.Before - AfterVI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Brazilian Peel

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Obs...
2012-03-05 av: Dess (ålder: 15-24, dromteori.blogg.se)
En spruta innehåller på tok för mycket för en applicering enligt mig, en spruta räcker snarare till 3 veckor om man bara använder 1/3 varje gång. Funkar det med!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5sämst produkt
2012-04-08 av: Sara (ålder: 35-44)
Har inte sett någon resultat bara lite lyster i några timmar. det gick inte att blanda 2 av sprutorna klumpade sig hade torkat kanske. bort kastade pengar att köpa denna produkt. absoult inte nöjd.
Rekommenderas till: ingen
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/55 av 5, som på Salongen
2012-07-09 av: Cattis N (ålder: 45-54)
Brazilian Peel får 5 av 5 stjärnor. Jag har provat allt på marknaden och det enda som går att sätta på samma nivå är en AHA behandling på en salong för det tre dubbla priset. MAO en toppen produkt, mycket pris värd.
Rekommenderas till: Alla som vill få en slätar och yngre hud.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Brazilian Peel 5 stjärnor
2012-06-12 av: Angelica (ålder: 45-54)
Så glad över denna produkt, har redan sett fina resultat efter 3 veckor. Mina pigment fläckar är nu nästan osynliga.
Rekommenderas till: Till alla jag känner.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så bra - kan inte vara gladare:)
2012-06-01 av: Amanda J
Fick Brazilian Peel i min Glossybox för några veckor sedan och var lite tveksam till att prova. Var dessutom beredd att bli besviken, men oj vilken överraskning ? helt FANTASTISKT RESULTAT. Produkten sköt ut ur sprutan lite snabbt så man får vara lite försiktig. Den vita delen av lösningen var kritig och något svår att blanda, men den fungerar super bra till slut. Gjorde behandlingen igår kväll och i morse när jag tittade i spegeln så var min hy helt underbar!!! Sedan lång tid tillbaka lider jag av mycket stora acne problem, men efter endast en natt så var två stora finnar försvunna. Jag kanske skulle dragit av en stjärna av för förpackningen som är lite svår använd. Förstår nu varför många hyllar Brazilian Peel, så glad att jag hittat något som fungerar för mig:) Ett måste köp, ska till kassan nu!
Rekommenderas till: till alla som har acne problem
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Enestående produkt
2012-05-31 av: Anne
Har anvendt Brazilian Peel i nu 4 uger og resultatet er fantastisk. De små rynker omkring øjnene (kragetæer) er blevet synligt mindre, min hudtone er blevet væsentligt mere end og min hud føles blødere.

Jeg kan klart anbefale dette produkt!!
Rekommenderas till: Alle
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bäst produkten någonsin!
2012-03-23 av: Lisa J
Hade svårt att förstå hypen runt Brazilian Peel, men var tvungen att prova! Överträffar allt annat som jag har provat - så glad att jag hittade denna produkt. Den här produktern minskar verkligen fina linjer.
Jag blev chockad över det stora resultat ? helt fantastiskt. Så glad ? den här produkten håller vad den lovar och lite till:)
Rekommenderas till: Till alla som vill få vital och yngre hy.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Överreklamerad
2012-04-17 av: Thérčse Wallin (petitessozoe.blogspot.se)
Hade goda förväntningar på denna produkt då jag läst en del om den på nätet. Gjorde behandlingarna enligt instruktion och fick inget resultat. Det stod även att produkten skulle hetta lite-inte det heller. Möjligtvis blev jag lite lenare. Har tidigare använt andra aha-syror med gott resultat (missfärgningar som bleks, mindre porer, fräschare hud). Tyvärr, den här produkten var bortkastade pengar. Den är def. inte starkare än andra syraprodukter för hemmabruk.
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Helt fantastisk mot Acne - magisk
2012-05-31 av: Kajsa B
Kan inte vara nöjdare. Fick Brazilian Peel av en väninna, och har nu provat Brazilian Peel i 4 veckor och måste säga att det är en life saver för mig, min acne har helt försvunnit och jag kan inte vara gladare. Att den dessutom har fungerat på mina pigment fläckar och gjort dom ljusare, ja det känns bara som en fin bonus. Tack eleven.se för att ni har tagit in den här produkten, så glad:)
Rekommenderas till: Till alla jag känner underbart resultat:)
4/5Billigt alternativ till SPA
2013-01-22 av: Charlotta
Magnifik produkt. Men håller med tidigare inlägg, det går enkelt att få ut minst 6 behandlingar.
Bra effekt och billigt om man slår ut det per behandling.
Rekommenderas till: Till alla men det har även gett bra effekt mot mina finnar.
3/5njae
2012-06-11 av: Ruth (ålder: 25-34)
Tycker inte att den här produkten var så super fantastisk. Visst fick jag en lenare, klarare hy, med kanske lite mindre synliga porer, men mina fina linjer bestod. Det är verkligen ingen mirakelprodukt. Kanske för dom som har problemhy. Men inte för mig som har normal fin hy. Det räcker med vanlig peeling. Är dessutom för dyrt att regelbundet köpa den här produkten. Men då har man testat i varje fall.
2/5Helt ok men ingen sensation!
2012-09-23 av: Camilla B
Jag hade stora förväntningar på denna produkt då den har blivit så omtalad i medierna. Till min stora förvåning så märkte jag inte några stora förändringar förutom att huden kändes fräsch. Mina fina linjer på pannan var dock fortfarande kvar efter behandlingen. Man ska inte förvänta sig några stora förändringar för då blir man bara besviken. Sen så tycker jag att priset är alldeles för dyrt för en sådan behandling vilket drar ned på betyget. Kortfattat så skulle jag ge denna produkt ett godkänt men priset drar ned helheten.
2/5Nja
2012-04-19 av: Maria (ålder: 15-24)
Var spänd för att prova denna eftersom den fått mycket uppmärksamhet inom skönhetsbranschen. Blev dock lite besviken. Efter att man använt peelingen så tycker jag att man kan se ett litet resultat(har ej direkt rynkor, men skrattlinjer osv), dock är det inte bestående. Resultatet är inte värt priset. Och att ha råd att betala för en peeling som kostar 850:- i månaden(räcker fyra veckor) är på tok för dyrt för de flesta. Jag antar att man ska underhålla det eftersom resultaten inte är bestående. Vad gäller övriga resultat så vet jag inte, har redan len/fin hy av mig själv så känner inte att det gjorde någon skillnad. I en spruta så är det alldeles för mycket innehåll som någon skrev, hade räckt kanske tre gånger. Men nu "får" man ju inte spara sprutan så det vågar man ju inte göra heller, då kanske det blir fel.

Att sedan tvätta bort detta klet med kallt vatten är en plåga eftersom det är svårt att få bort, man har ju även smörjt in sig över hals och kollage så man måste i princip duscha bort det, om man inte vill bli blöt om kläderna dvs.

Så det var "kul" att testa, men inte värt pengarna.
Rekommenderas till: De som har bra med pengar och har råd att prova produkter som inte nödvändigtvis ger så mycket.
1/5Verkningslös och förtorkad
2014-01-18 av: Annika (ålder: 35-44)
Håller med Sara här ovan. Produkten verkade ha torkat, så det gick inte att blanda alla sprutorna. Märkte ingen effekt alls, brukar åtminstone hetta, sticka lite och synas en rodnad efteråt. Här hände ingenting. Har reklamerat denna värdelösa produkt.
Rekommenderas till: ingen
1/5Inte som förväntat
2012-03-15 av: Stig S. F (ålder: 25-34)
Inte som förväntat. Inte värt pengarna. Slät hud, men inget förändring annars
3/5Bra om du inte håller på med andra peelings produkter!
2012-03-01 av: Aniko C (ålder: 25-34)
Jag har köpt denna peeling pga jag villa ha den lilla extra som en kräm inte kan ge. Jag har förväntat mig att få en extra effekt - utöver vad mina krämer ger dagligen - och då skulle jag slippa att köpa behandlingar (eller rättare sagt flera brukar behövas) i en salong för mycket dyrare.
Det kommer 4 sprutor i denna förpackning och räcker för 4 veckor. Eftersom jag använder redan glykolsyra som finns i min dagkräm, serum, nattkräm samt rengöring i olika styrkor kände jag inte så mycket av Brazilian peel. Jag tycker det skulle vara en bättre investering om man vill alltid ha ren och fräsch hud att använda produkter som "peelar" huden skonsamt och dagligen. Även om en dagkräm, rengöring och nattkräm landar runt 1000 kr får man mer på köpet och räcker mycker längre än 4 veckor. Jag kan starkt rekommendera Neostrata linjen istället som finns även för känslig hud.
Rekommenderas till: Du som är nybörjare med AHA-produkter eller med ingredienser av glykolsyra, citronsyra.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.