search

Britney Spears
Fantasy Twist EdP

Britney Spears Fantasy Twist EdP
Britney Spears Fantasy Twist EdPBritney Spears Fantasy Twist EdP
Tipsa en vän
Britney Spears lanserar två parfymer i en, Britney Spears Fantasy EdP och Britney Spears Midnight Fantasy EdP! Dessa två, härliga dofter ger dig en omvälvande aura för dagtid och en för nattetid. Låt dig svepas in av blomstrande Fantasy, med noter so… Läs mer här

Britney Spears Fantasy Twist EdP

Britney Spears lanserar två parfymer i en, Britney Spears Fantasy EdP och Britney Spears Midnight Fantasy EdP! Dessa två, härliga dofter ger dig en omvälvande aura för dagtid och en för nattetid. Låt dig svepas in av blomstrande Fantasy, med noter som fruktig kiwi, litchi och quince, blandat med blommande jasmin och orkidé som balanseras av varm mysk och söt, vit choklad.

Midnight Fantasy ger dig en färd genom kvällen och natten med svarta körsbär, hallon och plommon som väver samman i en nattblommande orkidé och en aromatisk mysk som vackert lyfts av feminin amber.

Lanserad: 2012.

Doftnoter

Fantasy: Kiwi, Vit choklad, Mysk, Litchi, Jasmin, Orkidé & Quince.

Midnight Fantasy: Hallon, Svart körsbär, Mysk, Nattblommande orkidé, Vanilj, Plommon, Freesia, Amber & Iris.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Britney Spears Fantasy Twist EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller