search

Bronzer

Ta hjälp av en bronzer för perfekt hälsosam sommarglöd året runt! En bronzer, eller ett solpuder som det också kallas, är en varmt brons- eller aprikosfärgad produkt som kommer i flera olika varianter. Välj mellan puder, kräm, spray eller stick och matt eller skimrande finish - hitta din personliga favorit beroende på önskad effekt och din hudtyp.

Välj en nyans som ligger nära din färg på armar eller dekolletage, i regel två nyanser mörkare än tonen i ditt ansikte. Applicera bronzern där solen naturligt träffar ansiktet - på panna, kinder, och käklinje, eller lägg som en lätt bas över hela ansiktet för maximal sommarglöd. Och glöm inte att applicera bronzer i nacken om du planerar att ha håret uppsatt! Använd med fördel en rouge/bronzerborste som med sin tätt packade borst levererar perfekt mängd produkt i varje drag. Applicera inte för mycket bronzer på en gång, utan bygg i lager för att successivt få till rätt nyans. Ett tips är att matcha bronzern med en något mörkare foundation - byt till en som är en nyans varmare än din hudton för att få bronzer och foundation att mötas på mitten, och ge din hud en naturligt solig look. Testa en skimrande bronzer som inte bara förser huden med fräsch färg, utan även fungerar som en highlighter. Applicera under käkbenet och längs med näsbenet för att framhäva ansiktets drag med skimrande lyster!

Vi har ett stort utbud bronzers i vårt sortiment från märken som the Balm, rms beauty, bareMinerals, Ciaté och By Terry. Leta reda på din favorit för perfekt solkysst hy året runt!

100 produkter
The Balm Bronzer & Highlighter Duo
349 kr (Värde 408 kr)
bareMinerals Blush
Medelbetyg: 3,5/5 (2 recensioner)
Från: 78 kr
bareMinerals Radiance
Medelbetyg: 3/5 (1 recension)
Från: 240 kr
Milani Bronzer XL
Från: 115 kr
12
Bronzer