search

Brun utan sol – BUS – ger en naturlig solbränna

Brun utan sol är produkten för fräscht, solkysst hud året om tack vare brun utan sol- eller bronzing-krämer. Som du dessutom uppnår utan att exponera din hud för solen strålar.

För att få till en perfekt grund till en perfekt solbränna med hjälp av BUS är första steget alltid att skrubba huden med en kroppsskrubb – då avlägsnar du döda hudceller och ojämnheter i det översta hudlagret som annars kan göra din BUS-färg ojämn. Steg två är att tillföra ordentligt med fukt – återfukta huden med en fuktgivande och mjukgörande kroppskräm. När huden är slät, mjuk och återfuktad är det enklare att applicera en brun utan sol som får ett jämnt och fint resultat. Dessutom fäster färgen bättre, och sitter därför längre.

Hos oss hittar du olika typer av Brun utan sol-produkter: välj mellan BUS-servetter, gel, kräm och spray från märken som By Terry, Temptu, Kissed By Mii och Marc Inbane - hitta din egen Brun Utan Sol favorit!

Så applicerar du brun utan sol på bästa sätt:

  • Exfoliera huden: en nyskrubbad hud utgör en ren och fräsch bas för perfekt, jämn applicering och brun utan sol-färg.
  • Återfukta huden: smörj in med en fuktgivande kroppskräm för att behandla torra hudpartier som riskerar att göra resultatet ojämnt eller fläckigt.
  • Tvätta händerna direkt efter applicering så inte händerna blir fläckiga.
121 produkter
Brun Utan Sol