Bumble & Bumble
Creme De Coco Masque

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

Bumble and bumble Creme de Coco Masque är en ljuvlig hårinpackning berikad med en trio av tropiskt smör som erbjuder intensiv återfuktning, mjukgör och ger håret en silkeslen och glansfull look! Denna hårinpackning passar alla hårtyper och är idealisk för torrt och tråkigt hår som behöver piggas upp. Den har en doft av kokosnöt och lämnar ditt hår med en mjuk, silkeslen och glansfull känsla.

Innehåll: 150 ml

Artikelnummer: 28059
Användning

Använd en gång i veckan (eller så ofta du önskar). Rengör först håret med Bumble and bumble Creme de Coco Shampoo. Kläm sedan ut en generös mängd av hårinpackningen i handflatorna och arbeta igenom rengjort, vått hår. Låt verka i 7-10 minuter och skölj sedan. För extra återfuktning, låt verka medan du har en varm handduk runt håret eller sitt i direkt solljus (du kan även låta den verka över natten).

Upptäck mer som Creme De Coco Masque

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.