search

Burberry
Body Eau de Parfum

Burberry Body Eau de Parfum
Burberry Body Eau de ParfumBurberry Body Eau de Parfum
Tipsa en vän
Sensuell, elegant och tidslös! Läs mer här

Burberry Body Eau de Parfum

Sensuell, elegant och tidslös!

Burberry Body är en feminin och sensuell doft med en extraordinär blandning av luxuösa och raffinerade ingredienser.

Doften öppnar med grön absint, mjuk elegant persika och sofistikerad fresia. Hjärtat består av en blombukett med rosor och iris som försiktigt harmoniseras med de varma tonerna från sandelträ. Cashmirträ, krämig vanilj, sensuell ambra och mysk avslutar denna unika och förföriska doft.

En multifacetterad flaska med graverade rutor i roséguld på toppen. Den juvelliknande, eleganta och feminina designen kombineras med den sofistikerade förpackningen för att skapa en känsla av ren lyx.

  • Parfymörer: Michel Almairac & Amandine Marie.
  • Lanserad: 2011

Doftnoter

Toppnoter

Grön absint, Persika & Fresia.

Hjärtnoter

Ros, Iris & Sandelträd.

Basnoter

Kashmirträd, Vanilj, Ambra & Mysk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burberry Body Eau de Parfum

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Min nya favoritparfym!
2011-09-17 av: Linda (ålder: 25-34)
Den kändes för söt i början (trots att jag gillar söta dofter), hade väntat mig mer grön krispighet efter att ha läst om doftnoterna. Blev besviken vid första testet, parfymen kändes platt och "luktade som alla andra parfymer", men eftersom jag var förkyld beslutade jag mig för att ge den en chans till.

Och det ångrar jag inte! När doften har hunnit utvecklas på huden efter ca en timme, då hamnar man i himmelriket! Mjuk och gosig, värmande och sensuell... Jag är väldigt förtjust i cashmir, vanilj och myskdofter!
Ge inte upp den här parfymen för snabbt, ge den en chans att utvecklas och se om den doftar annorlunda beroende på vädret, som den gjorde på mig. Det är inte alltid näsan är i toppform!

Den ultimata höst- och vinterparfymen som är tillräckligt diskret och ändå personlig för att passa vid alla tillfällen. Hudlotionen har sin egen doft som matchar perfekt och förhöjer doftnoterna till det där lilla extra!

Har inte råd att köpa ett ex, men hoppas på att få en uppmuntran av min familj snart, efter en svår operation, eller åtminstone en julklapp! :)
Rekommenderas till: Alla kvinnor från 20 år och uppåt som vill känna sig vackra och speciella!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.