search

Burt's Bees
Almond Milk Beeswax Hand Creme

Burt's Bees Almond Milk Beeswax Hand Creme
125 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna superrika, helt naturliga handkräm är gjord av mandelolja och E-vitamin för att effektivt återfukta torr hud, samt bivax som skyddar huden mot kyla och vind. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Burt's Bees Almond Milk Beeswax Hand Creme

Denna superrika, helt naturliga handkräm är gjord av mandelolja och E-vitamin för att effektivt återfukta torr hud, samt bivax som skyddar huden mot kyla och vind.

  • 100% naturlig.

Innehåll: 57 g

Användning

Applicera och massera in händerna, efter varje gång du tvättat dig.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Almond Milk Beeswax Hand Creme

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Yes!
2017-10-11 av: Helena F
Den här handcremen är precis vad jag letade efter! Den är riktigt fet och återfuktande! Perfekt till att behandla torra händer över natten, bra för mig som har ett jobb som gör att jag inte kan använda handkräm på dagen. Den doftar ganska starkt av mandel, kanske inte en doft för alla, men jag älskar den! Enda minuset är att den är förpackad i burk, kanske pga den ganska solida konsistensen, men det hade nog gått att ha nån form av tubförpackning som ju känns lite mer hygieniskt.
Rekommenderas till: Alla med torra händer
5/5Riktigt bra
2017-09-11 av: Emma Elisabeth P (ålder: 25-34)
Bra handkräm som återfuktar riktigt bra, dock inte jätte förtjust i lukten men det går att överse för hur bra den är.
Rekommenderas till: Alla
5/5Handkräm
2017-08-19 av: Sofia
Burt's Bees är ett märke som jag tycker mycket om, då deras produkter brukar vara bra. Den här handkrämen återfuktar huden bra.
5/5Utmärkt nattkräm
2013-09-04 av: Frida L
Denna kräm är litet för fet för att bära om dagarna - om natten kan jag dock inte tänka mig att ha något annat. Konsistensen är mycket fet och solid snarare än flytande men absorberas hyfsat snabbt och passar under tunna handskar (även här, givetvis, för nattbruk). Doften kanske inte passar alla men jag tycker den luktar underbart: en blandning av marsipan och barndomens björnklister. Den enda handkräm jag använder och behöver. Kan också, för den med torr och irriterad hud i ansiktet, bli en utmärkt "över natten"-mask - tvål och vatten är dock i så fall ett måste för att tvätta av ansiktet!
Rekommenderas till: Främst till torr, känslig eller irriterad hud för nattbruk
5/5Mycket bra handcreme
2012-01-09 av: Elsa (ålder: 25-34)
En väldigt bra handcreme som även lämpar sig bra för fötterna. Luktar mycket, mycket gott- sådär så att man vill äta upp innehållet! Har en otroligt bra återfuktande effekt som håller efter flera handtvättar. Den är dessutom dryg eftersom det bara är lite som krävs för att produkten plötsligt skall upplevas som överflödig. Plus för att produkten är eko! Mycket nöjd med köpet!
Rekommenderas till: Alla, främst de med torra vinterhänder och fötter!
4/5Godkänd naturlig handkräm
2012-05-22 av: Life (me-indie-life.blogspot.se)
Den luktar gott av mandel och är väldigt fet i konsistensen men jag finner att den återfuktar bra och är köpvärd med tanke på att den är 100 % naturlig!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en naturlig handkräm och inte har något emot feta krämer :)
2/5RECOMMENDED! But smells awful! :(
2012-07-27 av: Oshiz (ålder: 15-24)
Jag tycker väldigt mycket om den här handkrämen. Efter två dagar sa min pojkvän att mina händer är så len som baby :$ ! Jag rekommenderar för dig som har väldigt torra händer! Naglarna förstäker (utan nagellack) men problemet är att den luktar krydda, lera :s jag känner inte alls att det lukar mjölk eller mandel! Luktar väldigt stark krydda :s
krämen är dessutom fet så applicera ganska liten som 50öre och massera! ;)
Rekommenderas till: för dig om har extrem torra händer som jag ;)