search

Burt's Bees
Coconut Foot Creme

Burt's Bees Coconut Foot Creme
Tipsa en vän
Skäm bort dig med denna vårdande och naturliga fotkräm som kombinerar kokosolja, lanolin och vegetabiliskt glycerin för att vitalisera även de torraste fötter. Den innehåller även rosmarin och pepparmyntsolja som livar upp trötta fötter. Burts Bees C… Läs mer här

Burt's Bees Coconut Foot Creme

Skäm bort dig med denna vårdande och naturliga fotkräm som kombinerar kokosolja, lanolin och vegetabiliskt glycerin för att vitalisera även de torraste fötter. Den innehåller även rosmarin och pepparmyntsolja som livar upp trötta fötter. Burts Bees Coconut Foot Creme ger otroligt mjuka fötter, på ett naturligt vis.

  • 99,51% naturlig.

Innehåll: 120 ml

Doftnoter

Massera in krämen med uppmärksamhet åt hälarna och torra områden. För bästa resultat, använd bomullsstrumpor över natten. Blöt fötterna i ett varmt fotbad i 10-15 minuter och massera försiktigt med pimpsten innan du applicerar krämen, för en extra lyxig behandling.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Coconut Foot Creme

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Går in i huden snabbt
2018-02-21 av: Amanda
Den här är under för trötta fötter. Går in i huden snabbt.
5/5Äntligen en snabbverkande fotkräm!! ^^/
2013-07-25 av: Jennie J (ålder: 35-44)
Smorde mina torra, trötta fötter med denna efter en cykeltur samt rejäl promenad. På med strumpor och gympadojjorna och gav mig iväg på en shoppingtur på ca 3 timmar (IKEA, Rusta, Kvantum you name it) När jag kom hem var fötterna svalare, mindre svullna och supermjuka!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha glada, mjuka och pigga fossingar!
5/5superbra
2012-03-20 av: Monika Anette S (ålder: 25-34)
kokosdoften är underbar. mina fötter är mycket torra men med den creme blir de mjuka och pigga . det räcker lite av den creme så tuben räcker länge.
Rekommenderas till: alla som har torra fötter
4/5Bra fotkräm.
2014-05-25 av: a.n.n.a (ålder: 35-44)
Den luktar gott, men den hade gärna fått lukta lite mer kokos.

Den gör hälarna mjuka men krämen är väldigt kletig och lägger som ett lager utanpå huden. Jag kanske tar för mycket men tycker att jag provat med endast en liten klick och att den trots det lämnar ett kletigt skikt.
4/5Bra
2012-05-10 av: SL
Bra fotkräm, en smula klibbig, mer som salva än kräm. Doftar mycket kokos, och ger lena fötter.
Rekommenderas till: Kokosförtjusta, med torra fötter
2/5Luktar fantastiskt!
2013-06-25 av: Anette
En kräm som påminner mer om vasselin i konsistensen. Lite vilseledande då dom kallar det för kräm, för det är det inte. Svår att arbeta in, tar lång tid att torka och lämnar fötterna hala och inte speciellt återfuktade.

Till en början påminner dofter lite om polkagris, men efter att den torkat in ordentligt luktar man ljuvlig kokos. Den har en svalkande effekt då man masserar in den.

Plus för doften och den svalkande effekten, minus för att den är svårarbetad och inte återfuktar fötterna särskillt bra.

Skulle rekommendera att man använder den vid massage av händer och fötter.
Rekommenderas till: Bra till massage
1/5Inte bra
2012-11-29 av: Irene
Hemsk, luktar alldeles för mycket och har läskig konsistens som inte går in i huden.
Rekommenderas till: Ingen