search

Burt's Bees
Intense Hydration Eye Cream

Burt's Bees Intense Hydration Eye Cream
Tipsa en vän
Burt's Bees Intense Hydration Eye Cream är berikad med salvia och probiotisk teknologi som hjälper till att intensivt återfukta huden samtidigt som den hjälper till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor. Läs mer här

Burt's Bees Intense Hydration Eye Cream

Burt's Bees Intense Hydration Eye Cream är berikad med salvia och probiotisk teknologi som hjälper till att intensivt återfukta huden samtidigt som den hjälper till att reducera synbarheten av fina linjer och rynkor.

  • 99% naturlig.
  • Intensiv återfuktning.

Innehåll: 10 g

Användning

Applicera en liten mängd på torr, rengjord hy kring ögonen. Undvik att få för nära ögonen, eller i ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Intense Hydration Eye Cream

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5En favorit!
2017-07-26 av: Steph
En av mina favoriter!

Är verkligen en instesiv återfuktare! Tjockare konsistens som går in fint utan att bilda en kladdig hinna även vid ett tjockare lager. Mycket dryg och håller förvånansvärt länge!