search

Burt's Bees
Miracle Salve

Burt's Bees Miracle Salve
Burt's Bees Miracle SalveBurt's Bees Miracle Salve
Tipsa en vän
Denna salva återfuktar och ger näring till håret, händerna och kroppen. En super-berikad, mjukgörande formula med pumpafröolja, rik på fettsyror, i kombination med olivolja och extrakt från vetegroddar som återfuktar och ger näring till torrt hår och… Läs mer här

Burt's Bees Miracle Salve

Denna salva återfuktar och ger näring till håret, händerna och kroppen. En super-berikad, mjukgörande formula med pumpafröolja, rik på fettsyror, i kombination med olivolja och extrakt från vetegroddar som återfuktar och ger näring till torrt hår och torr hud. Proteinrikt bipollen ger näring och vitaliserar, medan mjukgörande bivax behåller hudens viktiga fukt.

  • 100% naturlig.

Innehåll: 55 g

Användning

Massera in salvan på torr hud där det behövs. Värm en liten mängd i handen och applicera de torra ändarna på ditt hår.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Miracle Salve

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra allt i allo kram
2012-05-28 av: Therese B (ålder: 15-24, www.tezzilicious.blogg.se)
Använder denna till allt. Händerna och naglarna blir super fina och även topparna har fått sig några fina omgångar av denna och blivit betydligt finare i kvaliten! Har man torra partier på kroppen passar denna utmärkt!
Rekommenderas till: Alla - bra att ha hemma
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra kräm till allt!
2013-04-14 av: Anna G
Gillar verkligen den här! Har letat efter ett bra naturligt/djurvänligt(/are) alternativ till Elizabeth Ardens 8 hour creme, och även om den här inte är exakt likadan eller har samma effekt så gillar jag den mycket! Har den på allt; torra läppar, torra hårtoppar, torra hudpartier, att ta bort ögonmakeup med (funkar jättebra!) på utslag/eksem, irriterad hud. Användningsområdena är säkert många fler!
Gillar den verkligen och att burken är relativt stor och att en bara behöver ta så lite för att den ska vara effektiv. Toppen!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en naturlig och bra alltiallo-kräm.
5/5Tar skonsamt bort ögonmakeup
2012-06-02 av: Marie B
Använder den bla till att ta bort ögonmakeup. Tar lite (halv ärtas storlek) på fingertopparna och masserar försiktigt in det runt ögonen och på ögonfransarna. Torkar bort med fuktig tvättlapp. Fungerar bra på mig som har torr och känslig hud runt ögonen.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra allroundprodukt
4/5Funkar till det mästa
2014-01-29 av: Carolina K (ålder: 15-24)
Riktigt bra, fungerar till torra fläckar, i ansiktet, på kroppen, till håret, till katten då hon varit i slagsmål och har ett litet skrapsår någonstans, funkar till det mästa helt enkelt. Tar dock bort en stjärna för gränsen mellan att använda för lite och för mycket är väldigt fin, och den kan kännas lite väl oljig ibland, men annars mycket bra!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha något 100% organiskt som återfuktar det mästa
4/5Kanon till lindriga bränskador
2012-09-03 av: Jill S (ålder: 25-34)
Håller med föregående. Förutom att jag inte trivdes med den i ansiket lr i håret (kanske redan har för fet hy o hår). Men använder den till allt annat, brände mig härom dagen o smeta på lite o svedan försvann på en gång, de blev häller ingen bränblåsa. Kan tänka mig att man kan använda den till precis va som hälst, de e en sån "måste ha hemma" kräm.
Rekommenderas till: Alla
3/5Helt ok salva
2012-11-10 av: Patti (ålder: 25-34)
Köpte denna då jag var ute efter en naturlig produkt som jag kan ha på händerna då jag lätt för eksem i perioder. Jag har dock inte märkt någon drastisk förändring med hjälp av salvan, däremot har eksemet inte blivit värre vilket det haft en tendens till att bli utav andra produkter.

Jag använder salvan på natten då den är väldigt kladdig och har lite svårt att sjunka in i huden.

Det bästa med produkten är att den är helt naturlig!
Rekommenderas till: Alla som är ute efter en helt ok naturlig salva