search

Burt's Bees
Orange Essence Facial Cleanser

Burt's Bees Orange Essence Facial Cleanser
Tipsa en vän
Rengör försiktigt porerna och avlägsna make-up och andra orenheter med denna naturliga, plantbaserade ansiktsrengöring. Bestående av pikantolja och apelsin ger den en naturlig peeling utan att torka ut huden. Läs mer här

Burt's Bees Orange Essence Facial Cleanser

Rengör försiktigt porerna och avlägsna make-up och andra orenheter med denna naturliga, plantbaserade ansiktsrengöring. Bestående av pikantolja och apelsin ger den en naturlig peeling utan att torka ut huden.

Både upplyftande och lugnande, den kryddiga oljan från färska apelsiner ger en naturlig exfoliering, balanserad med glycerin för att lämna huden ren, återfuktad och fräsch.

  • 100% naturlig.
  • Sulfatfri.

Innehåll: 120 g

Användning

Fukta ansiktet med vatten och applicera krämen med fingertopparna. Massera varsamt ansikte, hals och undvik området runt ögonen. Skölj noga med varmt vatten och följ med återfuktare.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Orange Essence Facial Cleanser

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fräsch!
2017-05-13 av: Gabriella L (ålder: 25-34)
Fräsch ansiktstvätt som är ett nöje att tvätta sig med. Jag gillar att ha denna som komplement till min vanliga ansiktstvätt, en härlig variation, tar inte bort ögon-makeup.
Rekommenderas till: Någon med ung normal hy
4/5Honung med apesindoft!
2012-08-27 av: Frida (ålder: 15-24)
En bra anisktsrengöring som luktar gott och är mild mot huden. Däremot tar den slut rätt fort då man måste tvätta två gånger ibland för att få bort allt smink!
Jag har själv känslig hud och på mig fungerar den utmärkt, huden blir len och mjuk och vissa utslag försvinner. Jag är iaf väldigt nöjd med denna rengöring!
Rekommenderas till: Personer med känslig och torr hud.
4/5Bra ansiktsrengöring
2012-05-28 av: Therese B (ålder: 15-24, www.tezzilicious.blogg.se)
Bra rengöring men jag saknar några peelingkorn eller liknande då man inte känner apelsinskalen som ska finnas i! Doftar fantastiskt av äkte apelsin! Verkligen härlig och huden blir ren!
Rekommenderas till: Alla med blandhy
4/5Mild rengöring
2012-01-14 av: Anna Maria Ö (ålder: 35-44)
Som sagt, denna luktar verkligen ljuvligt och äkta av apelsin (smakar gott också, om man råkar få i munnen). Något odryg, tjock konsistens: som tjock honung. Även för mig lämnar den en lätt oljig hinna efter sig - bäst funkar det att inte skölja bort den utan använda en fuktig tvättlapp.

Jag har blandhy med en hel del orenheter och nu under vintern funkar den bra att ta bort smink med, men jag tror den bäst passar de med en något torrare hy.
4/5Apelsin!
2011-12-12 av: Sara Anna Maria
Doften - fantastiskt! Verkligen äkta apelsin.
Användningen - jätteskön att massera in i ansiktet. Svår att tvätta bort helt, blir en oljig hinna kvar.
Resultatet - ger inte något bra resultat på min hy som är rätt fet och pormaskig. Men på torr hy är den säkert guld.
Tänker ändå använda upp tuben med glädje för doften och konsistensen är så underbar..
2/5För kletig och för stark apelsinlukt
2013-05-05 av: Cecilia L (ålder: 35-44)
Väldigt krämig, nästan oljig konsistens, svårt att få bort i duschen, ändå blev min torra, känsliga hy inte riktigt rengjord. Säkert bättre för tålig, normal-blandhy. Ganska stark apelsindoft, jag fick till slut migrän av den!
Rekommenderas till: Den som har tålig, normal hy och gillar stark apelsindoft
2/5Ok
2012-10-22 av: Lukas
Doften är god, honung och apelsin. Konsistensen är härlig men Inte alls bra vid minsta kontakt med vatten, då den löses upp direkt så man kan inte arbeta in den ordentligt i huden. Odryg, rengör heller inte så bra.

Inte nöjd!
1/5Inget för mig
2013-02-10 av: Jenny A (ålder: 25-34)
Luktar gott, härlig men något seg konsistens. Tycker inte att den rengjorde så bra, håller med tidigare recensent om att maskaran fick torkas bort med handduken. Kommer inte använda den.
Rekommenderas till: Ingen
1/5Näe tack!
2012-12-08 av: Jenny (ålder: 25-34)
Funkar inte alls bra för ögonmake-up. Sved dessutom mycket i ögonen och man får torka bort maskaran med handduken. Inte nöjd. Luktar gott dock. Och funkar säkert bra för annan make-up.
Rekommenderas till: Dig som inte använder ögonmakeup