search

Burt's Bees
Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream

Burt's Bees Soap Bark and Chamomile Deep Cleansing Cream
145 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna ansiktsrengöring består av en mild, men effektiv växtbaserad samansättning av barkextrakt och trollhassel. Lyxigt lödder som avlägsnar smuts, olja och make-up och lämnar huden ren och fräsch. Extrakt av kamomill, echinacea och aloe vårdar och l… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Burt's Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream

Denna ansiktsrengöring består av en mild, men effektiv växtbaserad samansättning av barkextrakt och trollhassel. Lyxigt lödder som avlägsnar smuts, olja och make-up och lämnar huden ren och fräsch. Extrakt av kamomill, echinacea och aloe vårdar och lugnar huden samtidigt som glycerin och kakaosmör ger en naturligt frisk och fräsch känsla.

  • 98,8% naturlig.
  • Sulfatfri.

Innehåll: 170 g

Användning

Massera försiktigt in krämen på fuktat ansikte och skölj noggrant.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Väldigt bra
2012-11-10 av: Patti (ålder: 25-34)
Effektiv, icke-löddrande, rengöringskräm som lämnar en uppfriskande mintaktig känsla på hyn! Jag har även prövat att ta bort ögonmakeup med denna och tycker inte att den mintiga känslan är särskilt besvärande för ögonen (och då har jag väldigt känsliga ögon!).

Huden känns välrengjord och fräsch efter användning. Helt enkelt toppen!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Uppriskande och effektiv!
2012-10-01 av: JAS (ålder: 25-34)
Jättehärlig rengöringskräm! Känns nästan som tjock hudkräm i konsistensen men LÖDDRAR INTE som det står i elevens beskrivning. Läser man på tuben så står det inget om lödder så det är nog knappast meningen heller... troligen översättningsmiss?

Hur som helst så rengör den effektivt, make up och smuts försvinner med lätthet och den lämnar en sval uppfriskande känsla liknande den som produkter med menthol lämnar. Det är soap bark som ger denna känsla tror jag. Just av den anledningen bör man inte använda den till att gno runt kring ögonen så använder man mycket ögonmakeup bör man använda separat makeupremover här, vilket jag i och för sig ändå alltid gör, så mig gör det ingenting.

Jag tycker den svalkande känslan är jättehärlig! jag blev verkligen positivt överraskad av den här produkten, den är dessutom riktigt effektiv. Litet minus för att det sticker i ögonen om man kommer åt dem men det kan jag leva med... ;)
Rekommenderas till: till dig som skyr lödder men vill ha en uppfriskande och effektiv rengöring ändå!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Fräsch
2013-06-19 av: Jennie
Gillar den här ansiktsrengöringen. Dels är det en stor förpackning och dryg så man får mycket för pengarna bara där. Sen fungerar den riktigt bra. Tar bort allt smink hittills och den känns inte uttorkande. Ett litet minus har den och det är att det kan kännas en aningens i ögonen ibland. Inte mycket men lite. Jag har en ganska känslig hud och har allergi men denna går bra och jag får inget obehag i ögonen efteråt.
Svalkande, skön, dryg och rengörande. Rekommenderas.