search

Burt's Bees
Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion

Burt's Bees Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En lätt kroppslotion för dig med känslig hy som förtjänar lite extra omvårdnad. En formula som är baserad på aloe vera och kärnmjölk mjukgör och återfuktar i upp till 24 timmar. Den innehåller även lugnande och vårdande ämnen som kamomill, ringblomma… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Burt's Bees Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion

En lätt kroppslotion för dig med känslig hy som förtjänar lite extra omvårdnad. En formula som är baserad på aloe vera och kärnmjölk mjukgör och återfuktar i upp till 24 timmar. Den innehåller även lugnande och vårdande ämnen som kamomill, ringblomma, johannesört, rosmarin och lindblomma.

  • 99% naturlig.
  • Dermatologiskt testad.
  • Allergivänlig.

Innehåll: 175 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Naturlig doft.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5lugnande och fin
2012-06-13 av: Hanna (ålder: 35-44)
Jag har väldigt känslig hud och just den här produkten är perfekt för mig och min hud. Keep it up Burt! Såg tidigare inlägg och smaken är som baken, men förvånad över reaktion på doft. Men jag gillar naturliga produkter och har använt Burts länge, då jag bott i USA några år. Tycker det är härligt att dom inte jobbar syntetiska dofter, parabener, sulfater etc, utan enbart jobbar med naturlig innehåll.
Rekommenderas till: känslig hy
2/5Tyvärr pga doften.
2011-12-01 av: Monica W (ålder: 35-44)
Si sådär. I min smak obehaglig doft, men om man gillar skarpa honungsdofter kanske det funkar. Visst återfuktar den medn jag måste avstå pga doften på produkten.
Rekommenderas till: Om du gillar "konstgjord"honungsdoft.