search

Burt's Bees
Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion

Burt's Bees Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion
Tipsa en vän
En lätt kroppslotion för dig med känslig hy som förtjänar lite extra omvårdnad. En formula som är baserad på aloe vera och kärnmjölk mjukgör och återfuktar i upp till 24 timmar. Den innehåller även lugnande och vårdande ämnen som kamomill, ringblomma… Läs mer här

Burt's Bees Soothingly Sensitive Aloe & Buttermilk Body Lotion

En lätt kroppslotion för dig med känslig hy som förtjänar lite extra omvårdnad. En formula som är baserad på aloe vera och kärnmjölk mjukgör och återfuktar i upp till 24 timmar. Den innehåller även lugnande och vårdande ämnen som kamomill, ringblomma, johannesört, rosmarin och lindblomma.

  • 99% naturlig.
  • Dermatologiskt testad.
  • Allergivänlig.

Innehåll: 175 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Naturlig doft.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra!
2017-09-11 av: Emma Elisabeth P (ålder: 25-34)
En bra body lotion som återfuktar och luktar gott.
Går inte direkt och lämnar ingen hinna.
Passar min känsliga hud jätte bra.
Rekommenderas till: Alla
5/5lugnande och fin
2012-06-13 av: Hanna (ålder: 35-44)
Jag har väldigt känslig hud och just den här produkten är perfekt för mig och min hud. Keep it up Burt! Såg tidigare inlägg och smaken är som baken, men förvånad över reaktion på doft. Men jag gillar naturliga produkter och har använt Burts länge, då jag bott i USA några år. Tycker det är härligt att dom inte jobbar syntetiska dofter, parabener, sulfater etc, utan enbart jobbar med naturlig innehåll.
Rekommenderas till: känslig hy
2/5Tyvärr pga doften.
2011-12-01 av: Monica W (ålder: 35-44)
Si sådär. I min smak obehaglig doft, men om man gillar skarpa honungsdofter kanske det funkar. Visst återfuktar den medn jag måste avstå pga doften på produkten.
Rekommenderas till: Om du gillar "konstgjord"honungsdoft.