search

Burt's Bees
Tinted Lip Balm

Burt's Bees Tinted Lip Balm
Tipsa en vän
Vårda dina läppar med vackra och rena färger. Dessa färgade läppbalsam ger dig en ton av färg med en mjuk, söt smak och naturliga ingredienser som återfuktar och vårdar dina läppar. Läs mer här

Burt's Bees Tinted Lip Balm

Vårda dina läppar med vackra och rena färger. Dessa färgade läppbalsam ger dig en ton av färg med en mjuk, söt smak och naturliga ingredienser som återfuktar och vårdar dina läppar.

  • 100% naturliga.

Innehåll: 4,25 g

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Burt's Bees Tinted Lip Balm

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Mysig.
2011-12-20 av: Karolina (ålder: 15-24)
Doftar gott, gör ett lika bra jobb som de andra läpprodukterna från samma märke.
Mycket svag färg. Köpte "Rose" och tänkte att den kanske var för färgstark, men icke. Lite besviken på att färgen var så svag.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra!
2013-05-08 av: Erica L (ålder: 25-34)
Valde färg Tiger Lily, och den var precis som jag hoppades på bara en touch av färg med betoning på vårdande lip balm. Kommer definitivt bli fler Burt's Bees i framtiden!
Rekommenderas till: Alla
5/5Same as Kristen Stewart
2013-02-01 av: Sophie
I chose Tiger Lily, just as Kristen did. It's really natural looking and conditioning for your lips. I'll definitely buy again!
Rekommenderas till: Everyone who enjoys a natural look!
5/5Underbara Burt's Bees
2012-05-31 av: Hanna J
Helt fantastiskt läppbalsam med färg, älskar den underbara färgen på Red Dahlia. Nu vill jag prova på fler av Burts Bees produkter - Burt I'm in love with you!:) Googlade precis kretslopps tänket runt Burt och kan inte säga något annat än att miljö medvetenheten och stödet till forskningen runt den mystiska sjukdomen som drabbar bi kolonier runt om i världen är beundrans värt! Kram
Rekommenderas till: Alla jag känner, 100% naturlig - mums!
5/5Fin färg och glans!
2012-01-12 av: Annika
Underbart läppbalsam, mjukt och både doftar och smakar gott. Jag har färgen Rose och den ger en fint rosig look, gillar att den även har en lite glansig finish. Köpte även ett till min dotter i färgen Pink Blossom och hon älskar det, den ger en mer subtil ljusrosa ton, passande till hennes ljusa färger.
Rekommenderas till: Alla som gillar läppbalsam med lite färg och glans!
4/5Hibiscus
2012-12-17 av: Kim (ålder: 15-24)
Relativt återfuktande, doftar väldigt svagt av mint. Behåller en lyxkänsla i design och formula. Ger en synbar färgskillnad från mina vanliga läppar till med Hibiscus på. Självklart en svag färgnyans, inget för den som gärna smackar på läppstift. Perfekt för den som med enkla mått vill känna sig vacker en regnig tisdag! Känner dock att priset är för saftigt, 69kr är vad jag hellre hade sett.

(Gjorde lite research på nätet och det verkar som att Hibiscus är den som ger mest färg)
Rekommenderas till: För dig som tröttnat på nivea
4/5Underbar, men inte mycket för pengarna
2012-08-03 av: Hanna S (ålder: 25-34)
Jag köpte den här i färgen Hibiscus och blev verkligen positivt överaskad. En riktig toppenprodukt som återfuktar ordentligt (återfuktningen sitter i en bra stund) och ger en fin och naturlig färg.

Enda minuset är att färgen försvinner relativt snabbt och att förpackningen är väldigt liten. Liten mindre än en klassisk lyspylförpackning. På en dag använder jag läppbalsamet ca 4-5 gånger och efter bara två veckor är det nästan slut. Med tanke på att den kostar nästan en hundring så är det defintivt inget man använder till vardags och tyvärr är den lite för enkel och basic för att funka till fest. Att den är miljövänlig och helt naturlig väger helt klart upp nackdelarna, men inte tillräckligt.

Så trots en toppenprodukt blir det inget nytt köp när den här tar slut :(
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite enkel vardagslyx och en naturlig och bra produkt. och vill slippa läppstift!
3/5Bra läppbalsam
2012-05-28 av: Therese B (ålder: 15-24, www.tezzilicious.blogg.se)
Jag blev grymt besviken på färgerna (Köpte Pink blossom och Hibiscus) då jag verkligen de skulle ha en bättre pigmentering men de ger bara en liten uns färg men mycket glans och de vårdar bra, därav det höga betyget! Fin vardagsfärg och härlig konsistens, hållbarheten på läpparna är väll väldigt medelmåttig för det lite saftiga priset för ett serat tycker jag!
Rekommenderas till: De som vill ha mjuka läppar med en liten antydan på färg och glans!