search

C4 Protection Curl Activator

C4 Protection Curl Activator
Tipsa en vän
C4 Curl Activator framhäver naturliga lockar samt låter "lockat" hår behålla sin spänst längre. Skyddar mot UV-strålning, värme från stylingverktyg och skadlig miljöpåverkan. Använd i fuktigt eller torrt hår före styling. Läs mer här

C4 Protection Curl Activator

C4 Curl Activator framhäver naturliga lockar samt låter "lockat" hår behålla sin spänst längre. Skyddar mot UV-strålning, värme från stylingverktyg och skadlig miljöpåverkan. Använd i fuktigt eller torrt hår före styling.

  • Ger ett komplett värmeskydd.
  • Värmeskydd finns i alla C4-produkter.
  • Motverkar statiskt/flygigt hår.
  • Hjälper till att bibehålla färgpigment.

Innehåll: 125 ml
Aqua, Polyquaternium-72, PEG-40 Castor Oil, Hydrolysed Soy Protein, Sodium PCA, Sodium Laureth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Triethanolamine, Chamomilla Recutia, Parfum, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Silk Protein, Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

C4 Protection Curl Activator

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Galet bra pris - passa på!
2012-05-18 av: Sylvia Annika Wendela S (ålder: 25-34, tyrannika.blogspot.com)
För 19 kronor är det här flytande guld! Jag använder inte locktång eller plattång men jag har naturligt självfall/vågor. Efter att jag duschat spejar jag i denna produkt i handdukstorkat hår och låter det självtorka och får ett fantastiskt resultat. Tydligare och mer markerade lockar och en naturlig hälsosamt glans-boost.
Det är ytters sällan jag använder hårtork men när jag gör det tar jag extra mycket av den här sprayen och kramar håret i händerna medan jag torkar det och får ett toksnyggt resultat. Än en gång får jag mer glans och mer definierade lockar.
Rekommenderas till: Alla med vågor/självfall - passa på nu!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra
2012-05-16 av: Angelica
Funkar bra för mina lockar! Ger en bra defintion, motverkar friss och luktar okej! Kan tänka mig att köpa den igen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Passa på!
2012-08-12 av: Emma K
Jag har endast använt produkten i handdukstorkat hår och sedan låtit det torka själv. Jag upplever helt klart att mitt självfall är mer tydligt nu än innan. Den luktar lite märkligt men det håller inte i sig så det är inget som är speciellt irriterande. För 19kr (!) är det här ett löjligt bra köp! För fullpris så skulle jag dra ner betyget till 4/5.
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite lockigare hår
4/5Bra kryll
2011-10-24 av: Rebecca (ålder: 25-34)
Luktar lite speciellt men funkar skit bra i mitt självfall som blev mycket mer lockar än vanligt. Klart värt 19 spänn.
Rekommenderas till: dem med mycket självfall och lockigt hår.
3/5ingenting speciellt
2011-04-07 av: Anna Sara Elisabeth O (ålder: 15-24, wilykit.blogg.se)
smidig spray att använda, luktar gått, men jag kan ärligt talat inte säga att den är bättre än någon av de billigare produkterna som jag har testat.
lockarna höll bättre efter jag gått igenom dem med wavemakern (om man jämför med utan då), men inte superhållbart. ok antar jag, men ingenting speciellt.
1/5Inte bra
2013-03-16 av: Lita (ålder: 15-24)
Denna gillade jag inte alls! Jag kör på BM (balsammetoden) och tyckte därför att den här var så bra eftersom att den är godkänd och innehåller bra saker. Men lukten är väldigt frän och äcklig, min syster sa att den luktade urin och jag måste hålla med! Frågade t.o.m några kompisar som höll med. Tror att det beror på att produkten utgått (därav det låga priset).

Resultatet då? Helt ok. Kändes som att produkten lämnade en "film" i håret. Men den är så extremt billig att den är värd att testa om man vill.
Rekommenderas till: Någon som vill ha en "godkänd" produkt och inte bryr sig om den fräna doften