search

CaBella
Rejuvenating Masque

CaBella Rejuvenating Masque
Tipsa en vän
CaBella Rejuvenating Masque är en super-rik, stärkande, djupt vårdande hårbehandling, som är baserad på CaBellas egenutvecklade synergistiska blandning av antioxidanter för att ge anti-aging-fördelar till håret och hårbotten samt ge skydd mot naturli… Läs mer här

CaBella Rejuvenating Masque

CaBella Rejuvenating Masque är en super-rik, stärkande, djupt vårdande hårbehandling, som är baserad på CaBellas egenutvecklade synergistiska blandning av antioxidanter för att ge anti-aging-fördelar till håret och hårbotten samt ge skydd mot naturlig och tillämpad hårfärg/blekning. Berikad med brasiliansk nötprotein och quinoaprotein som stärker och vitaliserar slitna, väderbitna hår. Yoghurtpulver och chitosan, toppade med en infusion av Panthenol ger håret svall och volym och risull-extrakt ger högt värmeskydd.

CaBellas egenutvecklade blandning av naturliga eteriska oljor för en ren, fräsch och härligt förföriska arom.

Fritt från...

parabener, sulfater, konstgjorda dofter, ftalater, silikoner, propylenglykol, TEA, DEA, MEA, formaldehyd, PEG, isopropylalkohol, mineralolja, klor, konstgjorda färgpigment, DMDM hydantoin, imidazolidinylkarbamid, akrylater & nonylfenoler.

Användning

Rengör ditt hår med CaBella Detox Shampoo eller CaBella Gentle Shampoo. Krama ur överflödig fukt från håret och applicera Rejuvenating Masque i fuktigt hår från mitten till topparna, sedan till det innersta håret torr hårbotten om det behövs. Låt verka i tre till tio minuter.

Placera håret under i en huva eller föna för en intensivt djupgående rekonditionering.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Certified Organic Antioxidants.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

CaBella Rejuvenating Masque

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5BÄSTA HÅRINPACKNINGEN!
2012-08-08 av: Jennie L (ålder: 15-24)
Den här inpacknigen är grymmt bra den återfuktar håret jättebra, luktar supergott och håret blir så lent. MEN när man applicerar den måste man gnugga in den annars får man inte lika bra effekt. Den är dyr men den är lätt den bästa inpackningen jag använt. Rekommenderar den verkligen, för man behöver inte ta så mycket heller!
Rekommenderas till: Alla som vill ha den bästa hårinpackningen för ett vackert svall!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Uppdatering
2013-03-11 av: Jennie L (ålder: 15-24)
Tänkte bara skriva att jag fortfarande har 1/4 kvar av inpackningen så dryg är den och jag använder den varannan vecka. Det är garanterat den bästa jag provat synd bara att den är så dyr. Jag kommer däremot inte köpa den igen eftersom jag missade ingrediensen "yougurt powder". Därför får den nu ett minus.
Rekommenderas till: De som är villiga att lägga ut pengar på den bästa inpackningen & inte stör sig på "yougurt powder"
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.