search

Calvin Klein
CK One Gold EdT

Calvin Klein Gold EdT
Calvin Klein Gold EdTCalvin Klein Gold EdTCalvin Klein Gold EdT
470 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Calvin Klein CK One Gold EdT bryter det traditionella och sprudlar energi för alla! Denna unisexdoft är fängslande i en begränsad upplaga som lovar en droppe guld åt alla. En saftig, frisk och träig doft som fångar den gyllene charmen av strålande un… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Calvin Klein CK One Gold EdT

Calvin Klein CK One Gold EdT bryter det traditionella och sprudlar energi för alla! Denna unisexdoft är fängslande i en begränsad upplaga som lovar en droppe guld åt alla. En saftig, frisk och träig doft som fångar den gyllene charmen av strålande ungdom!

Calvin Klein CK One Gold EdT öppnar upp med saftiga toppnoter av fikon, bergamot och salvia som ger en energisk fräschör. I hjärtat finner vi neroli, viol och jasmin som sedan landar i en soldränkt bas av vetiver, trä och patchouli som ger doften en sensuell värme.

  • Lanserad: 2016.

Innehåll: 50 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Calvin Klein CK One Gold EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Magisk
2019-01-01 av: Sofie (ålder: 25-34)
Den här parfymen köpte egentligen min man till sig själv, men jag använder också den. Luktar väldigt gott, inte för maskulint som unisexdofter brukar enligt mig. Häftigt också att den doftar lite annorlunda på mig och mannen. Fräsch och söt.
Rekommenderas till: Hon, han och hen.