search

Calvin Klein
CK One Summer 2011 EdT

Calvin Klein CK One Summer 2011 EdT
Calvin Klein CK One Summer 2011 EdTCalvin Klein CK One Summer 2011 EdT
Tipsa en vän
CK One Summer 2011 fångar känslan och stämningen hos en underbar sommarfest på stranden. CK One Summer är en aromatisk citrusdoft, som passar både kvinnor och män, samt är frisk, ren och lättburen. Läs mer här

Calvin Klein CK One Summer 2011 EdT

CK One Summer 2011 fångar känslan och stämningen hos en underbar sommarfest på stranden. CK One Summer är en aromatisk citrusdoft, som passar både kvinnor och män, samt är frisk, ren och lättburen.

Den öppnar med en explosion av frisk och fräsch melon och fuktig gulldyna. En uppfriskande blandning av gröna citrusnoter tillsammans med mandarinblad, citron och den unika, läckra örtdoften från verbena.

Rabarber ger en sval, spännande friskhet, som rundas av med mjuk, gul fresia, som skapar ett uppfriskande hjärta. En exotiskt intensiv bas med jordig ekmossa insvept i värmen från cederträ, mysk och persikoskal.

  • Lanserades: 2011.
  • Limited Edition - Begränsad utgåva.

Innehåll: 100 ml

Doftnoter

Toppnoter

Mandarin, Gulldyna & Melon.

Hjärtnoter

Citron, Havsbris, Fresia, Järnört & Rabarber.

Basnoter

Cederträ, Mysk, Rökelse & Persikoskal.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller