search

Calvin Klein
Eternity Aqua EdP

Calvin Klein Eternity Aqua EdP
Calvin Klein Eternity Aqua EdPCalvin Klein Eternity Aqua EdPCalvin Klein Eternity Aqua EdP
Tipsa en vän
Ren och uppfriskande som en havsbris, sammanflätad med blommiga noter. Eternity Aqua EdP är inspirerad av essensen i kvinnlighetens sexiga enkelhet med sensuella undertoner. Doften öppnar med saftiga äpplen och friskt gurkvatten som möts upp av vita … Läs mer här

Calvin Klein Eternity Aqua EdP

Ren och uppfriskande som en havsbris, sammanflätad med blommiga noter. Eternity Aqua EdP är inspirerad av essensen i kvinnlighetens sexiga enkelhet med sensuella undertoner. Doften öppnar med saftiga äpplen och friskt gurkvatten som möts upp av vita pioner och mogna aprikoser. Hjärtat bevarar traditionen hos Eternity med dess moderna, blommande noter, som rundas av med dofter från soldränkt trä och mysk.

  • Lanserad 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Vit pion, Pink-äpple & Gurkvatten.

Hjärtnoter

Tiare, Magnolia & Gardenia.

Basnoter

Soldränkt trä, Cedar & Mysk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Calvin Klein Eternity Aqua EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller