search

Chloé
Eau de Parfum Intense

Chloé Eau de Parfum Intense
Tipsa en vän
Eau de Parfum Intense från Chloé så blir rosen förtrollande och majestätisk. Av alla roser, är denna den mest fulländade. Den framhäver Chloé-kvinnan med sensuell och feminin doft. Sprudlande rosépeppar utgör toppnoten som efterföljs av smekande note… Läs mer här

Chloé Eau de Parfum Intense

Eau de Parfum Intense från Chloé så blir rosen förtrollande och majestätisk. Av alla roser, är denna den mest fulländade. Den framhäver Chloé-kvinnan med sensuell och feminin doft. Sprudlande rosépeppar utgör toppnoten som efterföljs av smekande noter av sandelträ och tonkaböna som ger doften en orientalisk ton och en raffinerad fängslande glöd.

Chloe-dofterna

Precis som Chloé-kvinnan, erbjuder rosenträdgården en bred variation av olika nyanser. Från lätthet och mystik till naturligt chict och luxuöst överflöd. Chloé-dofterna kompletterar varandra men är aldrig likartade. De tre varianterna (EdT, EdP & EdP Intense) av rosen är likt en elegant garderob och kan användas efter dina önskemål och efter säsong. I en elegant flaska smyckad med silver och naturligt rosenblads-beige, elfebensvit eller grått band.

  • Lanserad 2009.

Doftnoter

Toppnoter

Rosépeppar.

Hjärta-/ Basnoter

Sandelträ och Tonkaböna (orientalisk ton).

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Chloé Eau de Parfum Intense

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller