search

Ciaté
Caviar Manicure Rainbow

Ciaté Caviar Manicure Rainbow
Ciaté Caviar Manicure RainbowCiaté Caviar Manicure RainbowCiaté Caviar ManicureCiaté Caviar Manicure Rainbow
Tipsa en vän
Caviar Manicure är ett färgat nagellack och ett med pärlor! Nagellack med sofistikerad och fördjupad kvinnlighet. Vackra och trendiga färger som ger en perfekt finish. Flaskan är utformad för att vara bekväm att hålla i såväl som att vara vacker att … Läs mer här

Ciaté Caviar Manicure Rainbow

Caviar Manicure är ett färgat nagellack och ett med pärlor! Nagellack med sofistikerad och fördjupad kvinnlighet. Vackra och trendiga färger som ger en perfekt finish. Flaskan är utformad för att vara bekväm att hålla i såväl som att vara vacker att se på.

Innehåll:

Användning

Måla nageln, en i taget och applicera två lager av lacket. Placera ditt finger över en bricka ett strö Caviar pärlor över den målade nageln, medan nageln fortfarande är våt. När den är full av pärlor, tryck försiktigt och komprimera pärlorna på nageln för att garantera hållbarhet. Placera den inkluderade mini-tratten till Caviar-pärl-flaskan och tilta brickan över tratten för att hälla i pärlorna.

Vänta 15 till 20 minuter, låt naglarna vara stilla tills de är helt torra. Färdigt!

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Ciaté Caviar Manicure Rainbow

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Snyggt
2012-10-29 av: Jessica (ålder: 25-34)
Blir riktigt snyggt resultat! Fint med så många färger i kulorna. Det rosa grund nagelacken är super söt och spåkulorna är lätta att få dit. La på ett lager top lack som de rekommenderar men då försvann lite färg från kulorna på vissa och blev silvriga med det gjorde dock inget. Ta ett tunt lager topplack annars så flöt färgen ut från kulorna.
Rekommenderas till: Alla
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.