search

Ciaté
Glow-to Highlighter Roger, Darling!

Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!
Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!
395 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Få en fantastisk lyster med Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling! De fina skimmerpärlorna tillsammans med den krämiga pudertexturen skapar ett viktlöst, långvarigt resultat för att framhäva kindbenen på ett fantastiskt sätt. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling!

Få en fantastisk lyster med Ciaté Glow-to Highlighter Roger, Darling! De fina skimmerpärlorna tillsammans med den krämiga pudertexturen skapar ett viktlöst, långvarigt resultat för att framhäva kindbenen på ett fantastiskt sätt.

Återskapa Jessica Rabbits iögonfallande glow med higlightern och applicera den på käkben, brynben, näsrot och panna där ljuset faller i ditt ansikte för en mjuk naturlig lyster, eller lägg istället några lager och få ett intensivt skimmer.

Pudret går i en gyllene ton av persika och innehåller små skimriga partiklar som gör det ytterst ljusreflekterande. Pudret känns mjukt och fint på huden och stannar där hela dagen efter applicering.

  • Gyllene highlighter
  • Lystergivande formula
  • Lätt konsistens
  • Vegansk

Ciaté x Jessica Rabbit

Ciaté är stolta att presentera en unik kollektion tillsammans med Disneys kvinnliga 'toon style icon' Jessica Rabbit! Kollektionen består av 3 produkter av högsta kvalitet med innovativt innehåll för att skapa en riktig va-va-voom look.

Användning

Applicera highlightern där ljuset faller naturligt på ditt ansikte (d.v.s. de högsta punkterna) såsom näsroten, kindbenen, brynbenen, pannan och amorbågen. Applicera ett tunt lager för naturlig lyster eller flera lager för ett skimrigare resultat.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller