search

Ciaté
Olivia Palermo Satin Kiss

Ciaté Olivia Palermo Satin Kiss
265 kr
Välj variant först

                  01
 • Velveteen

265 kr
Tipsa en vän
Ciaté London lanserar nu en prydlig, lyxig och elegant kollektion med både makeup och nagellack i samarbete med modeikonen Olivia Palermo. Olivia, som den stilsäkra fashionista hon är, har satt sin personliga prägel på denna kollektion. Som ett känt … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Smink: 15% rabatt

Ciaté Olivia Palermo Satin Kiss

Ciaté London lanserar nu en prydlig, lyxig och elegant kollektion med både makeup och nagellack i samarbete med modeikonen Olivia Palermo. Olivia, som den stilsäkra fashionista hon är, har satt sin personliga prägel på denna kollektion. Som ett känt ansikte på de internationella modeveckorna, hennes stilsäkra fullträffar och glamourösa liv, och sitt unika öga för detaljer kändes Olivia Palermo som ett självklart val för Ciaté för ett samarbete.

Detta krämiga läppstift är berikad med återfuktande egenskaper och ger en vacker nyans med satinfinish. Med rena pigment erbjuder detta läppstift en långvarig nyans med luminositet medan dina läppar känns ljuvlig mjuka.

''När jag vill klä upp min look så är läppstift det första jag vänder mig efter. Jag jobbade noggrant med att formulera detta supermjuka läppstift med satin-känsla, för att göra det till det mest behagliga, underbara läppstift som går att bära! I ett drag är mina läppar vadderade med vårdande ingredienser och insvepta i en vacker, rikt pigmenterad färg.'' - Olivia Palermo

Innehåll: 3,5 g

Olivia Palermo

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Ciaté Olivia Palermo Satin Kiss

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Har flera nyanser!
2016-08-03 av: Frida
Besatt av dessa, har nyanserna Cashmer & Praline. Pigment och konsistensen är perfekt. Glider på läpparna och sitter superbra. Har haft svårt att hitta nude-nyanser jag gillar tidigare, men älskar dessa!

Förpackningarna är dessutom så lyxiga!!
Rekommenderas till: Alla som är sugna på nude-nyanser!
5/5Underbart mjukt!
2015-12-16 av: Amanda
Det har en superhärlig konsistens som enkelt glider på läpparna och lämnar en mjuk härlig känsla. Fina pigment som håller i sig länge. Älskar detta läppstift - och förpackningen... my god! Helt awesome.
Rekommenderas till: Alla!