search

Clarins
Ever Matte Foundation SPF 15

Clarins Ever Matte Foundation
Tipsa en vän
Denna foundation är fri från olja och ger helt enkelt allt du önskar! Den täcker utan att kännas tung, ger strålande glöd utan glans, du får en fräsch, naturlig look när som helst med solskydd och total komfort. Dess växtbaserade "Skin Detox"-komplex… Läs mer här

Clarins Ever Matte Foundation SPF 15

Denna foundation är fri från olja och ger helt enkelt allt du önskar! Den täcker utan att kännas tung, ger strålande glöd utan glans, du får en fräsch, naturlig look när som helst med solskydd och total komfort. Dess växtbaserade "Skin Detox"-komplex reglerar produktionen av talg och stramar porer. Den flytande, lätta konsistensen smälter perfekt in i huden samt låter huden andas utan uttorkande effekt. Din hy är förstärkt med en osynlig, matt slöja som förblir felfri från morgon till kväll.

  • SPF 15
  • Ålderskategori: Alla åldrar.
  • Passar: Kombinerad till fet hy.
  • Medium täckning & mycket flytande formula.

Innehåll: 30 ml

Användning

För en felfri, snabb, jämn applicering, använd en foundationborste. Kan även appliceras med fingertopparna för ett mer transparent resultat. Applicera med snabba, lätta, utjämnande rörelser från mitten av ansiktet och utåt. Varsamt svep mot halsen, hårfästet och öronen. För en mer sofistikerad finish, applicera med en svamp, som du lätt sveper över huden.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Clarins Ever Matte Foundation SPF 15

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5105 Nude
2013-07-05 av: Beatrice (ålder: 15-24)
En riktigt bra foundation, har kombinerad hy (normal/fet) och denna fungerar kanon! Kan använda den över hela ansiktet utan att den torkar ut de mindre feta partierna, och den håller T-zonen matt. Nu på sommaren kompletterar jag med ett puder vid behov vid eventuellt blänk i pannan.

Täcker enligt min mening precis lagom, den jämnar ut huden utan att sätta sig i porerna eller på torrare ställen. Lätt till medium täckning, beroende på hur man applicerar den.

Bör tillägga att foundationen doftar lite som gurka, vilket är väldigt fräscht!
Rekommenderas till: Personer med kombinerad/fet hy som vill ha ett naturligt resultat
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5107 Beige
2014-02-22 av: Aida B (ålder: 25-34, dida.blogg.se)
Underbar foundation som fungerar och gör det den lovar. Den håller hela dagen och är bra för blandhy.
En medium täckning vilket för mig känns lagom.
Rekommenderas till: Alla som har blandhy
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5110 honey
2017-07-01 av: Jackie (ålder: 15-24)
Underbar foundation. Täcker bra och håller hyn matt. Doftar dock starkt "alkohol". Har en uttorkande effekt om man använder den varje dag under en längre period. Annars underbar för min feta hy.
Rekommenderas till: Fet/oljig hy
1/5Missnöjd
2012-09-06 av: Ida (ålder: 15-24)
Jag älskade foundationen så fort jag hade tagit på mig den, men efter bara 1-2 timmar var jag lika glansig som vanligt samt att större delen av foundationen hade försvunnit (?!). Är tyvärr mycket missnöjd med produkten.