search

Clarins
Everlasting Foundation SPF 15

Clarins Everlasting Foundation SPF 15
Clarins Everlasting Foundation SPF 15Clarins Everlasting Foundation SPF 15
Tipsa en vän
En mjuk och lätt foundation som omedelbart smälter in i den naturliga hudtonen och lämnar ett behagligt, perfekt make-up resultat som håller i upp till 15 timmar, detta tack vare High Fidelity System. Din make-up kommer hålla sig lika fin från morgon… Läs mer här

Clarins Everlasting Foundation SPF 15

En mjuk och lätt foundation som omedelbart smälter in i den naturliga hudtonen och lämnar ett behagligt, perfekt make-up resultat som håller i upp till 15 timmar, detta tack vare High Fidelity System. Din make-up kommer hålla sig lika fin från morgon till kväll.

Fenomenal hållbarhet: 15 timmar med oklanderlig täckning och en sann behaglig känsla tack vare en olje-fri, blandbar formula som jämnar ut hudtonen och förhöjer hyns lyster. För en perfekt hud under alla omständigheter.

  • Heltäckande med matt finish.
  • För alla hudtyper.
  • SPF 15.

Innehåll: 30 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Clarins Everlasting Foundation SPF 15

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5fantastisk
2011-02-11 av: andrea v (ålder: 25-34)
En underbar, heltäckande bas som döljer allt och lite till. Den är otroligt dryg och lättarbetad. Trots sin täckförmåga känns den mycket beghaglig, och den håller verkligen hela dagen! Passar även oss som är väldigt ljusa i hyn!
Rekommenderas till: alla som vill ha ett hållbart, heltäckande resultat. dock ej extremt torr eller mogen hy!
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar
2012-11-09 av: Elisabeth Lena Marianne L
Har aldrig varit så nöjd som med denna foundation. Den täcker jättebra, och den håller. Jag jobbar på en förskola så jag vill inte ha en "kakig" foundation och jag vill att den ska hålla och denna fixar det.
Rekommenderas till: Alla, som vill ha en bra foundation som håller och inte är som en mask
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så bra
2014-01-10 av: Elina L
Min sökan är över! Fick hem denna efter att ha sökt överallt efter en foundation som fungerar.
När jag först tryckte ut foundationen så såg den väldigt rinnig och tunn ut men när jag väl la på denna täckte den fantastiskt bra! Den luktade väldigt gott och täckte både mina finnar och acne-ärr!
Rekommenderas till: De som vill ha ett täckande resultat!
5/5Grym
2013-10-27 av: Monica H
Ser airbrushad ut...
5/5Den bästa foundationen som jag har testat!
2013-04-03 av: Erika (ålder: 15-24, www.erikasundelin.webblogg.se)
Har provat många foundations eftersom jag har haft svårt att hitta någon som passar mig. De flesta har sett mer orangea ut på hyn även om jag har fått hjälp i en butik. Köpte denna i nummer 105 efter hjälp från elevens kundservice och jag är så himla nöjd! Visst är den lite dyrare men den är värd varenda krona! Samtidigt luktar den väldigt gott också. Kommer verkligen fortsätta köpa denna, känns väldigt naturlig även om den är ganska täckande.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra foundation!
5/5Absolut bäst!
2012-09-28 av: Helena H
Det här är helt enkelt den absoluta bästa foundation som finns. Den känns fantastisk på huden och håller verkligen hela dagen. Otroligt dryg!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en skön foundation som håller vad den lovar och lite till. Värd varenda krona!